HelloFresh
Recept
Vegetariska Recept

Se våra bästa vegetariska recept

Vegetariska recept

HelloFreshs vegetariska recept kombinerar stora mängder grönsaker med ett etiskt positivt val som är bra för miljön. Här hittar du flera goda vegetariska recept som du kan beställa hem i din matkasse från HelloFresh.

Testa våra goda vegetariska recept från världens kök

Hos HelloFresh kan du hitta mängder av fantastiska vegetariska recept. Testa vegetariska versioner av klassiska rätter och spännande måltider från våra proffskockar. Spara tid och pengar med HelloFresh.

Beställ hem vegetariska recept från HelloFresh

Testa våra moderna vegetariska recept med en smidig matkasse

Hos HelloFresh kan du beställa en vegetarisk matkasse som innehåller allt du behöver för att laga fantastiskt goda måltider hemma i ditt eget kök. I varje matkasse får du färska ingredienser och lättlästa recept så att du kan känna dig som en mästerkock.

Spara tid och pengar med HelloFresh. När du får hem alla ingredienser till dörren slipper du åka och handla själv. Slipp stressa och undvik att trängas med alla i andra mataffären på vägen hem från jobbet varje dag. Åk hem i lugn och ro och laga våra enkla och goda vegetariska recept. Många av våra ingredienser kommer dessutom från lokala leverantörer, så genom att välja att beställa från HelloFresh stödjer du den lokala ekonomin och minskar utsläpp från långa transportsträckor.

Vegetarisk pasta, tacos, sallader och nudelsoppa? Du bestämmer!

En av de bästa sakerna med att beställa från HelloFresh är att du varje vecka kan välja de vegetariska recept som ska levereras i din matkasse. Vi erbjuder alltid ett brett urval av flera goda recept så att du själv kan få hem det du tycker ser intressant ut.

Vill du ha en god och krämig pastasås med rostade tomarer? Eller vill du ha vegetariska tacos som både är goda och kul att äta med familjen? Hos HelloFresh är valet ditt. Logga helt enkelt in på Mina Sidor och välj de recept du vill ha. Här kna du även pausa dina leveranser eller hoppa över veckor om du ska resa bort under en period.

Vegetariska recept – Ett miljövänligt val

I Sverige blir fler och fler medvetna om hur våra val påverkar miljön. Vad du väljer att äta spelar en betydande roll i din miljöpåverkan. Att välja vegetariska recept är ett väldigt bra val för dig som månar om planetens hälsa och för att minska hushållets miljöpåverkan.

Genom att välja att äta vegetariska rätter oftare kan du bidra till en positiv förändring som påverkar både miljön runt dig och dina barns framtid. Att äta vegetariskt minskar kolavtrycket från matindustrin. Djuruppfödning är en av de största källorna till växthusgasutsläpp i världen. Genom att äta mindre kött och istället fokusera på grönsaker, bönor och andra växtbaserade alternativ kan du också minska din klimatpåverkan.

HelloFresh introducerar taggen "Klimatsmart". Läs mer om tagget här.

Våra vegetariska matkassar passar även dig som är nybörjare i köket

Att ta steget mot mer smakfulla och miljömedvetna måltider har aldrig varit enklare. Även du som är en nybörjare i köket kan dra nytta av våra vegetariska matkassar. Alla våra recept är utformade för att både smaka fantastiskt och vara lätta att laga. Du behöver inga dyra köksverktyg eller vara en expert med kökskniven för att laga goda vegetariska recept med HelloFresh.

Eftersom du får alla ingredienser du behöver och instruktioner som är väldigt lätta att följa i varje matkassen behöver du inte oroa dig. Alla kan laga våra vegetariska recept. Så om du vill äta mer vego-mat, testa nya spännande recept eller helt enkelt vill lära dig att laga mat själv, är HelloFresh vegetariska matkasse ett utmärkt val. Utforska en värld av spännande smaker och upptäck glädjen i att laga mat med våra enkla och inspirerande vegetariska recept.

Gröna fakta om HelloFresh vegetariska matkassar

Visste du att en enda vegetarisk måltid i veckan kan minska din klimatpåverkan avsevärt? Genom att välja HelloFresh vegetariska matkassar kan du bidra till att bevara vår planet, samtidigt som du njuter av smakrika och varierade måltider. Utforska våra recept och hitta flera middagstips som både är vegetariskt och gott. Gör skillnad för miljön med varje tugga.

Vanliga frågor om vegetariska recept

Kan jag välja recept när jag beställer HelloFresh vegetariska matkasse?

Ja, självklart! Varje vecka publicerar vi de recept som går att beställa i kommande leveranser. Du kan sedan enkelt logga in och välja de recept du vill ha och göra andra ändringar i din leverans.

Kan man äta god mat som är helt vegetarisk?

Vegetariska recept kan inkludera en mängd olika ingredienser från växtriket. Att äta vegetariskt idag är inte lika begränsat som det var förr och du kan hitta massor av vegetariska varianter på köttprodukter och kan laga dina favoritmaträtter utan kött utan att kompromissa med smaken.

Hur får jag in mer protein i min vegetariska kost?

För att öka ditt proteinintag medan du äter vegetariskt kan du inkludera bönor, linser, tofu, quinoa och nötter i dina vegetariska recept. Dessa ingredienser är utmärkta vegetariska proteinkällor. Du kan också testa vegetariska alternativ till köttprodukter som veggieburgare och seitan, ett glutenbaserat köttalternativ. Det är inte särskilt svårt att äta en hälsosam och balanserad kost med mycket protein även om du skippar kött.

Testa något nytt varje dag

+7

Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!

Recept du kommer att älska!

Beställ vad du vill, när du vill - utan bindningstid.

Spara upp till 1449 kr