HelloFresh
Recept
Latinska Recept

Utforska världens kök

Latinamerikanska Recept

Gör en kulinarisk vandring längs de guatemalanska bergsryggarna med HelloFreshs latinamerikanska recept som kommer få ditt skandinaviska hjärta att smälta som en snöflinga på Volcán Tajumulco när du tar din första tugga.

Utforska fler av världens kök

Latinamerikanska recept: Låt dig inspireras!

5 sätt att använda Chimichurri i dina latinamerikanska recept

Chimichurri är en blandning av färska örter och vitlök som ofta används i latinamerikanska recept, särskilt i argentinsk matlagning. Så här kan du använda chimichurri hemma och ge en latinamerikansk touch till vilken rätt du vill.
 1. Salladsdressing
  Häll på en skvätt extra olivolja och lite pressad citron för att förvandla chimichurrin till en god, örtig salladsdressing.
 2. Pastasås
  Eftersom chimichurri är en blandning av örter, vitlök och olja liknar den traditionell basilikapesto. Använd den i din pasta för att ge spaghettin i dina latinamerikanska recept en knorr.

 3. Dippsås
  Blanda din chimichurri med färskost för att skapa en läcker dippsås som passar till pommes eller grönsaker.
 4. Marinad
  Marinera kött, kyckling eller tofu i chimichurri i upp till 24 timmar i kylen, så de får suga till sig de latinamerikanska smakerna.
 5. Bruschetta
  Lägg på generöst med chimichurri på rostade skivor av en baguette för att skapa ett extravagant alternativ till den klassiska smaken av tomat och lök som normalt är synonymt med bruschetta.

Testa något nytt varje dag

+7

Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!

Recept du kommer att älska!

Beställ vad du vill, när du vill - utan bindningstid.

Få upp till 1359 kr rabatt