HelloFresh
Recipes
Ryska Recept

Utforska världens kök

Asiatiska Recept

Ryska Recept

Ge dig ut i den mystiska tagjan och upptäck HelloFreshs ryska recept som kommer få dig att bli hungrigare än en sibiriskt tiger. Klassiker som biff stroganoff och gulasch har fått ett skandinaviskt ansiktslyft samtidigt som de behållt sitt östliga hjärta.

Utforska fler av världens kök

Ryska Recept

Testa något nytt varje dag

Låt dig inspireras!

#FreshTips

Ryska recept

Det ryska kökets mytomspunna smaker

Ryssland är världens största land till ytan. Inte konstigt då, att man också har ett gediget kök som stoltserar med en mängd läckerbitar som sällan får den uppmärksamhet de förtjänar. Här är några av våra ryska favoritrecept.

  • Borsjtj
    Den här rödebetssoppan med sin distinkta röda färg är en klassiker på de ryska middagsborden. Soppan lagades ursprungligen på stjälkar, löv och blommor. Serveras ofta med smetana eller gräddfil.
  • Beef Stroganoff
    Ett av de mest välkända ryska recepten är biff stroganoff. Den här österländska klassikern uppfanns av en kock som vann en matlagningstävling i Sankt Petersburg. Sugen på en vegetarisk version? Prova vårt recept för Svampstroganoff med penne, spenat och persilja.
  • Pelmeni
    Pelmeni påminner om ravioli eller dimsum med sina degfyllda knyten. Oftast lägger man i kött eller ost, men det är egentligen bara din fantasi som sätter gränserna här. Ös på med svartpeppar, doppa dem i ättiksblanding och njut av ett ett av den ryska björnens godaste rätter.
Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!

Recept du kommer att älska!

Beställ vad du vill, när du vill - utan bindningstid.

Spara upp till 1249 kr!