En matkasse med recept för alla smaker

En matkasse med recept för alla smaker

Testa en av Sveriges bästa matkassar och laga enkelt goda middagar varje dag

Testa en av Sveriges bästa matkassar och laga enkelt goda middagar varje dag

Få Till 925 Kr Rabatt Nu!

En matkasse som gör livet lite enklare. Och mycket godare

Vi har satt ihop en näringsrik matkasse som gör ditt liv lite enklare. För det är inte alltid lätt att få dagen att gå ihop med jobb och familj samtidigt som man ska laga goda middagar. När du beställer HelloFreshs matkasse får du allt du behöver för att laga dina middagar levererade till dörren när det passar dig. Varje recept kommer med ett lättförståeligt receptkort och alla ingredienser levereras i exakta mängder vilket innebär att det blir mindre matsvinn – och enklare för dig att laga dina middagar. Vill du testa HelloFreshs matkasse en vecka och se vad du tycker? Inga problem, vi har ingen bindningstid.
Få Till 925 Kr Rabatt Nu!

Utforska världens kök med en matkasse från HelloFresh

Med din matkasse från HelloFresh kan du resa till en ny världsdel varje dag – utan att lämna ditt hem. Börja veckan på Bangkoks rustika sidogator och sätt tänderna i vår äggsallad med inspiration från Thailand. Ägna tisdagen åt en promenad genom det nordafrikanska köket och se couscousen sprida ut sig på tallriken som snöflingor på Qurnat as Sawda med våra orientaliska koftas. Eller stanna hemma och njut av svenska klassiker som köttbullar med gräddsås eller rårakor med lingon. Sugen? Beställ din matkasse online från vår hemsida eller genom vår app så levererar vi allt du behöver för att laga goda middagar till din dörr.
Hämta Ditt Erbjudande - Få Till 925 Kr Rabatt Nu!

KOM IGÅNG

Spara på dina första kassar!

Klicka på erbjudandet nedan så kommer din rabatt att tillämpas automatiskt på dina fyra första kassar. Välj matkasse och lägg till dina favoritrecept så levererar vi middagarna till din dörr - när det passar dig bäst.

Våra matkassar

Vad är du sugen på? Hos HelloFresh kan du välja mellan flera olika matkassar och byta recept som du vill. Oavsett om är vegetarian eller lagar middag åt hela familjen kan du alltid hitta något som alla gillar bland våra matkassar. Vi levererar allt du behöver till dörren, när det passar dig bäst.

Klassisk matkasse

Blanda våra versioner av klassiska svenska rätter med spännande recept från hela världen. Kombinera kött och fisk med vegetariska måltider och sätt ihop din egen varierade matkasse – precis som du vill ha den. Matkassens pris: från 519,00 kr

Snabb och enkel matkasse

God mat behöver inte vara komplicerad. Med vår snabba och enkla matkasse lagar du delikata middagar av hög kvalitet på bara 15-30 minuter. Enkla och snabba recept som passar när du har lite mindre tid. Matkassens pris: från 519,00 kr

Familjevänlig matkasse

Med vår familjevänliga matkasse får enkla och snabblagade recept som gör middagen till en barnlek - för hela familjen. Klassiska rätter med en barnvänlig touch utan starka kryddor lagade på färska, naturliga ingredienser. Matkassens pris: från 519,00 kr

Vegetarisk matkasse

Vår vegetariska matkasse är fullproppad med färska grönsaker och naturliga proteiner från växtrikets gröna åkrar. Passar både nya och erfarna vegetarianer som är sugna på att vidga sina kulinariska vyer. Våra matkassar kostar från 519 kr, vilket innebär att du betalar så lite som 46 kr per portion. Och om du använder vår matkasserabatt kan du sänka priset ännu mer. Matkassens pris: från 519,00 kr

Välj vilka recept du vill och skräddarsy din egen matkasse

Välj mellan 14 nya recept varje vecka och sätt ihop din egen veckomeny.

Beställ din matkasse online

Beställ din matkasse online eller genom vår app så levererar vi allt du behöver direkt till dörren.

Färska ingredienser. Från leverantörer du kan lita på

Vi arbetar nära ett antal handplockade leverantörer som vi verkligen litar på. Oavsett vilka recept du väljer kan du alltid vara säker på att du får färska ingredienser av högsta kvalitet.

Välj vilka recept du vill och skräddarsy din egen matkasse

Välj mellan 14 nya recept varje vecka och sätt ihop din egen veckomeny.

Beställ din matkasse online

Beställ din matkasse online eller genom vår app så levererar vi allt du behöver direkt till dörren.

Färska ingredienser. Från leverantörer du kan lita på

Vi arbetar nära ett antal handplockade leverantörer som vi verkligen litar på. Oavsett vilka recept du väljer kan du alltid vara säker på att du får färska ingredienser av högsta kvalitet.

FAQs

De vanligaste frågorna om vår matkasse

Kan jag välja mina egna recept för min matkasse?

Absolut! Hos oss kan du alltid välja vilka recept du vill ha i din matkasse. Blanda klassiska rätter med vegetariska godbitar och familjevänliga höjdpunkter och sätt ihop din egen näringsrika matkasse. Eller testa våra snabba och enkla recept och laga middagen på så lite som 15-20 minuter.

Har ni någon bindningstid?

Nej. Du kan hoppa över veckor eller säga upp prenumerationen för din matkasse när du vill. Om du har valt att få din kasse levererad lördag-tisdag kan du pausa eller avsluta din prenumeration senast onsdag kl 23.59 under en given kalendervecka för att inte ta emot några leveranser därefter. Om du däremot har valt att få din kasse levererad onsdag-fredag behöver du pausa eller avsluta din prenumeration senast söndag kl 23.59 veckan innan leverans.

Vad händer om jag inte är hemma när min matkasse levereras?

Om du inte kommer att vara hemma när din kasse ska levereras kan du logga in på ditt konto och uppdatera dina leveransinstruktioner. Vi lämnar din matkasse på en säker plats.

Var kommer ingredienserna i er matkasse från?

En god middag kräver bra ingredienser. Därför försöker vi alltid samarbeta med lokala leverantörer och importera så få produkter som möjligt. Du kan läsa mer om våra leverantörer och ingredienser här.

Vad våra kunder har att säga:

Flest 5-stjärniga recensioner
Första veckan och supernöjda!
Första veckan och supernöjda! Gillar att maten är förpackad i kassar. Det som inte är det är märkt med Hello fresh så slipper man vara osäker på vad som kan användas i kylskåpet. Maten är sååå god och mycket lättlagad. Älskar färgkodningen. Bara + denna vecka, recenserar vidare efter nästa leverans
Astrubala Poppa
Vi har kört HelloFresh sedan några…
Vi har kört HelloFresh sedan några månader, fungerar väldigt bra. Nångång har det varit strul med leverans eller att någon vara fattats men då har vi blivit kompenserade. Väldigt uppskattat att få kunna välja maträtter. Tanken var i början att ta del av test-erbjudande och sedan byta, men vi är så pass nöjda att vi fortsatt flera månader och kommer fortsätta framöver.
Kristoffer Kääriä
Fantastisk kundservice löser problem som PostNord skapat
Drabbades av PostNords usla service då maten inte levererades. Efter tråkiga samtal med postnord och en känsla av att all service i Sverige är av urusel kvalitet var det UNDERBART att få kontakt med en trevlig kundservicemedarbetare på HelloFresh!!Jag fick återbetalning samt kompensation (trots att det inte var deras fel utan PostNord som brustit), samt hjälp att byta till ett annat företag som kör ut matkassen!Har hört otroligt mycket gott om HelloFresh och väntat länge på att dessa skulle komma till Sverige!Prima kundservice! Lycka till med fajten med postnord!
Anna Kurkinen
Rolig mat och super gott !
Rolig mat och super gott !Otroligt proffsig kundservice Kan inget annat än å rekommendera!
Tim