HelloFresh
Recept
Tyska Recept

Utforska världens kök

Tyska Recept

Stig in i ett fullsatt konserthus och upplev en smaksymfoni som blir till ljuv musik i både näsa och mun. Med HelloFreshs tyska recept får du uppleva klassiska mästerstycken som rostad timjankyckling och fläskschnitzelbiffar utan att lämna ditt hem.

Tysk mat

Utforska fler av världens kök

Den tyska korvkulturens främsta fanbärare

Finns det något som är mer synonymt med tyska recept än korv? Det finns faktiskt fler än 1500 olika varianter av korvar i Tyskland - och alla har de sin egen tjusning. Här går vi igenom de vanligaste korvarna som du troligtvis stöter på när du reser till vår granne på andra sidan östersjön.
Bratwurst
Bratwursten är förstås en klassiker som de flesta känner till. Det tyska receptet för bratwurst inkluderar kryddor som muskot kryddnejlika, kummin och vitlök.
Currywurst
Berlins fagra stolthet må inte se så tilltalande ut vid en första anblick - men i den tyska huvudstaden älskar man sin ketchup-dränkta korv. Toppas med curry och serveras med bröd eller pommes frites.
Bockwurst
Det tyska receptet för den här milda pärlan innehåller salt, vitpeppar och paprika. Bockwurst kallas ibland “Knobländer” eller “Rote Wurst” och kan också kryddas med gräslök, mejram och persilja. Vill du ha hela paketet? Ät din bockwurst med tillsammans med en god bocköl!
Thüringer
Sätt tänderna i en klassiker som avnjutits i hundratals år i den tyska delstaten Thüringen. Det finns mycket specifika krav runt vad som får kallas för Thüringer - bland annat måste den enligt en EU-förordning vara 15-20 cm lång, ha en mellangrov konsistens och omges av naturskinn.

Testa något nytt varje dag

+7

Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!

Recept du kommer att älska!

Beställ vad du vill, när du vill - utan bindningstid.

Få upp till 1359 kr rabatt