HelloFresh
Recept
Snabba Recept

Utforska världens kök

Snabb middag: Med HelloFresh sparar du tid och äter gott

Att laga en snabb middag betyder inte att du behöver kompromissa med smak eller näringsinnehåll. Med HelloFresh sparar du tid och pengar samtidigt som du utsökta måltider levererade hem till dörren.

Laga snabba maträtter med färska ingredienser

Smakrika smörgåsar, färgglada sallader och wokade asiatiska delikatesser. Beställ HelloFresh matkasse och välj dina recept själv för att komma hem till en snabb middag efter jobbet, hela veckan.

Laga en snabb middag med HelloFresh så fort du kommer hem

Lättlagade och snabba recept för alla smaker

Brukar du också känna att du inte orkar laga komplicerade maträtter efter jobbet? Är du för hungrig för recept som tar 1-2 timmar att förbereda? Eller vill du helt enkelt spendera mer tid med familj och vänner? Då är HelloFresh snabba recept helt perfekt för dig.

Laga en utsökt och snabb middag utan att tumma på varken smaken eller näringsinnehållet. Våra snabba recept med färska ingredienser innehåller allt du behöver för att må bra och är designade för att tillagas så lite som 15-30 minuter.

Laga en vegetarisk snabb middag med HelloFresh

Många av våra snabba recept är inte bara nyttiga utan även helt vegetariska. Ät mer grönsaker och få i dig alla vitaminer och mineraler du behöver med en snabb middag som är så lättlagad att vem som helst kan tillaga den.

Bland våra snabba vegetariska recept hittar du både enklare sallader, pasta och fantastiska fiskrätter. Allt du behöver levereras i din matkasse och du behöver bara följa det lättlästa receptet som ligger i kassen med alla färska ingredienser.

Delikat recept varje vecka

Laga en god lasagne, en asiatisk räkwok eller mexikanska fajitas med HelloFresh. Alla recept kan tillagas snabbt och enkelt och eftersom alla ingredienser levereras till din dörr slipper du dessutom åka till mataffären och stå i långa köer medan du är hungrig.

Detta förhindrar även att du “råkar” köpa med dig en påse chips eller andra onyttiga snacks. Spara pengar och undvik det där ohälsosamma småätandet i bilen på vägen hem från affären.

Smarta tips för att spara ännu mer tid

En snabb middag från HelloFresh sparar dig redan massor av tid, men du kan självklart göra att matlagningen går ännu fortare om du vill. Här har vi ett par smidiga tips som du kan använda om du är särskilt hungrig och inte kan vänta på din goda snabba middag.

 1. Spendera inte tid med att vänta: Medan pastavattnet kokar eller du väntar på att ugnen ska bli varm upp kan du hacka grönsaker eller förbereda andra ingredienser. Ju mer du gör istället för att bara stå och vänta på saker, desto fortare kommer du att kunna sätta dig ner och äta.</li>
 2. Vässa kniven: En slö kniv gör att det går långsammare att hacka, skiva och skära dina ingredienser. Slöa knivar gör dessutom extra ont om du skulle råka skära dig medan du lagar maten. Köp en ny vass kniv eller investera i ett brynstål och lär dig vässa dina knivar så att de alltid är så vassa som möjligt.
 3. Laga maten tillsammans: Att laga mat med din partner, dina barn eller med vänner är ett utmärkt sätt att påskynda matlagningen. Alla kan ansvara för en specifik del av matlagningen. Det är dessutom roligt att laga mat tillsammans och du kan använda den här tiden för att prata om hur er dag har varit eller dela med er av nyheter som ni hört på jobbet eller i skolan.

Snabb middag behöver inte betyda onyttig snabbmat

Du behöver inte köpa med dig snabbmat på vägen hem från jobbet för att du känner att du knappt har tid att laga mat. Våra enastående kockar har tagit fram lättlagade och nyttiga recept som du kan förbereda och laga på under en halvtimme. Skippa den feta och osunda kebabtallriken eller tunnbrödsrullen och njut istället av en näringsrik måltid med HelloFresh.

3 hacks för att spara tid i köket

Dina middagar i veckorna ska gå snabbt och enkelt att laga så att du kan spendera mer tid på att laga mat - och njuta av den tillsammans med dem du tycker om. Med HelloFresh får du allt du behöver för att laga dina middagar levererat till din dörr. Alla ingredienser kommer i exakta mängder vilket gör matlagningen smidigare samtidigt som du får mindre matsvinn. Om du dessutom väljer våra snabba och enkla recept har du middagen klar på mindre än 25 minuter. Här är några tips på hur du kan kan laga dina recept ännu snabbare.

 1. Hacka fint
  Ju finare du hackar, desto kortare tar det att tillaga dem. Skär grönsaker och kött i mindre bitar för att minska tillagningstiden.
 2. Koka upp vatten i vattenkokaren
  Koka kokvattnet i vattenkokaren när du lagar ris, pasta eller kokta grönsaker. Det kan ta 10-15 minuter för kallt vatten att börja koka på spisen, men en vattenkokare minskar koktiden till bara några minuter. Snabbt och enkelt!
 3. Gör såsen tjock snabbare
  Om din sås är för vattnig och du har ont om tid kan du lägga i en lasagneplatta. Lasagnen kommer att suga upp vattnet medan den släpper ut stärkelse i såsen vilket får den att tjockna. Ta bort lasagnen när såsen har nått önskad tjocklek.

Vanliga frågor om snabbmat

Kan jag verkligen laga en snabb middag som är nyttig?

Ja, definitivt! Med HelloFresh kan du få hem färska och nyttiga ingredienser samt snabblagade recept som tar mellan 15 och 30 minuter att laga. Våra mästerkockar har tagit fram mängder av härliga recept som går fort att tillaga och dessutom innehåller alla näringsämnen du behöver.

Är de snabba middagsrecepten dyrare än HelloFreshs vanliga recept?

Varje vecka kan du välja mellan ett brett urval av recept hos HelloFresh. Våra snabba recept kostar inte mer, utan de följer samma prisstruktur som alla våra andra recept. Vissa veckor kan vi har lite mer exklusiva maträtter med finare ingredienser som kostar lite mer, men du väljer själv om du vill ha dessa recept eller om du föredrar våra standardrätter.

Hur snabbt kan jag laga en snabb middag med HelloFresh?

Våra snabba recept tar ungefär 15-30 minuter, beroende på vilken typ av rätt det är. De allra snabbaste recepten har väldigt få eller inga ingredienser som behöver tillagas, medan de som tar lite längre tid ofta har ingredienser som behöver förberedas, kokas eller rostas i ugn.

Testa något nytt varje dag

+7

Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!

Recept du kommer att älska!

Beställ vad du vill, när du vill - utan bindningstid.

Få upp till 1359 kr rabatt