Utforska världens kök

Middagsrecept till varje smak

Vi har mängder av smakfulla recept så att du med all säkerhet kommer att kunna sprida matglädje till hela middagsbordet. Här kan du utforska våra frestande middagsrecept, en blandning av klassiker och rätter från hela världen. Vi har något för alla.

Se alla olika middagsrecept du har tillgång till

Här hittar du hälsosamma, enkla middagar och utsökta rätter med lite finess. Hos HelloFresh kan du enkelt hitta något för alla. Vi har snabba middagar och barnvänlig mat till läckra, enkla middagar inspirerade av världens alla kök. Hitta din favorit här!

Populära recept

Våra högst rankade och mest omtyckta recept

Goda middagar för både små och stora magar

Snabba recept för de dagar när du har lite mindre tid

Balanserade middagar som är både goda och nyttiga

Vegetariska recept som kommer fylla ditt kök

Få i dig den proteinrika maten du behöver för att nå dina hälsomål

Här hittar du alla våra utsökta rätter med kött och läckra köttrecept

Nya Middagsrätter du kommer laga om och om igen

Låt dig inspireras av våra recept till nästa middag

Från krispiga sommarsallader och festmat till olika vinterklassiker och hälsosamma vegetariska måltider. Med våra middagsrecept kan du enkelt skapa goda och näringsrika middagar som alla runt bordet tveklöst kommer att glädja sig till när underbara dofter sakta sprider sig genom hemmet. Vi har samlat alla recept så att du enkelt ska hitta något som passar dig.
Med våra läckra recept får du de bästa middagstipsen som du behöver för att skapa smakfulla måltider varje dag. Oavsett om du letar efter snabba, enkla recept eller vill imponera på dina gäster med gourmetmiddagar, så har vi det du behöver. Med våra noggrant utvalda recept kan du utforska nya smaker och gå på kulinariska äventyr samtidigt som du behåller de tidlösa favoriterna på menyn där hemma. Gillar du pasta? Inga problem! Vill du ha kyckling? Det löser vi! Utforska vårt stora sortiment med olika middagsrecept och låt dig inspireras till att skapa de mest smakrika middagarna hemma.
Vår ständigt föränderliga meny erbjuder dussintals av olika recept som passar alla smaker, dieter och preferenser. Bryt dina rutiner och utforska vårt stora utbud med middagsrecept och all inspiration du kommer behöva!

Vi ger dig middagstips och nya idéer

Så gör du dina hälsosamma recept mer smakrika

En utsökt middag kan enkelt lagas med grönsaker och färre kalorier. I alla fall om du tänker utanför boxen - och det gör vi på HelloFresh! När du beställer våra matkassar är du alltid först med att få nya, goda middagsidéer.
Vi hjälper dig att äta mer grönsaker och lite mer kalorismart utan att ge avkall på varken god smak eller kärlek till mat. Gillar du fisk är detta en vanlig ingrediens bland våra hälsosamma recept. Våra kockar arbetar hårt för att skapa de bästa middagsrecepten som kommer hjälpa till att tillfredsställa dina önskningar och inspirera varje vecka. Vi har mängder av olika alternativ för att du ska hitta middagar som passar dig. Givetvis till både vardag och fest.

Alla rätter levererade direkt till din dörr

Laga nya middagar varje dag, snabbt och enkelt

Oavsett om din matkasse innehåller pastarätter, grytor eller fantastiska recept på barnvänliga rätter får du allt du behöver levererat hela vägen fram till dörren. På så sätt behöver du inte ägna tid åt att leta efter bra erbjudanden eller leta runt för att inhandla dina olika ingredienser.
Med HelloFresh har middagen aldrig varit enklare - eller smakat bättre!

Med oss slipper du onödigt matsvinn

Att laga middag till både vardagar och helger är inte alltid lätt. Därför är alla våra recept utformade så att du enkelt kan ersätta en ingrediens med en annan eller använda olika alternativ. På så sätt kan du utnyttja de ingredienser i kylskåpet som håller på att gå ut. Våra olika ingredienser kommer i smarta portioner så att du inte behöver slänga någon mat. Du kan dessutom laga goda matlådor och äta dagen efter om det skulle bli något över från din middag.
Du kan läsa mer om vad vi gör för att leverera en god matkasse till dig.

Alla våra recept

5 saker att tänka på i köket

Oavsett om du lagar mormors gamla recept för chili con carne eller improviserar med en festlig pasta finns det några några saker som kan göra maten godare. Här är några tips som du kan använda för alla recept, oavsett om du lagar en snabb carbonara eller förhöjer vardagen med en mör ryggbiff.

1. Smaka hela tiden av: Smaka alltid av när du tillsätter grundläggande kryddor som salt, socker eller peppar. En bra tumregel för alla salta recept är att hiva i en nypa salt varje gång du lägger till nya ingredienser.
2. Torra och färska örter: Tillsätt torra örter i början och färska örter i slutet. Torra örter tar ett tag att utveckla sin smak i en maträtt medan färska örter smakar bäst som de är, så tillsätt dem i slutet eller efter tillagningen.
3. Förbered innan du börjar: Du gör klokt i att rengöra arbetsytor, hacka det som ska hackas och mäta upp det som behöver mätas upp innan du skriver till verket med din festmåltid. Förvara dina förberedda ingredienser i olika skålar så att du enkelt kan nå dem utan att behöva avbryta mitt i matlagningen och tappa flowet.
4. Ge en djupare smak: Om maten smakar lite platt kan du spetsa receptet med lite citronsaft eller ett stänk vinäger. Syrligheten kommer att ge djup till din måltid.
5. Följ inte alltid receptet: Allas ugnar, spisar och köksmaskiner är olika. Om ett recept säger att du ska koka något i 20 minuter bör du hela tiden tänka på hur det ska se eller lukta och använda det som riktmärke.

FAQ om våra middagsrecept

Vad ska jag äta till middag idag?

Med HelloFresh kan du äta vad du vill till middag. Vi har en mängd olika kända och intressanta kök att välja mellan. Du kan registrera dig för att begränsa det till om du bara vill ha vegetariskt, pescetariskt, kalorismart och snabbt. Dessutom får du veckans alla måltider levererade direkt till dörren. Så slipper du frågan om vad du ska äta till middag. Med HelloFresh tar du enkelt kontroll över dina middagar och kan snabbt sätta igång.

Vilka middagsrecept är enkla att laga?

På HelloFresh har vi kategoriserat våra middagsrecept efter svårighetsgrad och hur lång tid de tar att laga. Men oroa dig inte, svårighetsgraden har inget med smaken att göra! Detta hjälper dig att snabbt hitta de recept som är enklast att laga.

Vilka middagsrecept passar bäst för barn?

HelloFresh har en hel kategori tillägnad barn och barnfamiljer. Här har vi tagit fram klassiska rätter och vridit till dem så att det vattnas i munnen på både vuxna och barn. Samtidigt är våra middagsrecept enkla att följa, så att du tillsammans med dina barn kan hjälpas åt i köket.
Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!

Recept du kommer att älska!

Beställ vad du vill, när du vill - utan bindningstid.

Få upp till 1359 kr rabatt