HelloFresh
Recept
Fisk Recept

Utforska världens kök

Fisk recept med färska ingredienser

Fisk är en av de mest älskade ingredienserna i hela världen. Våra talangfulla kockar har tagit fram mängder av utsökta fisk recept som du och din familj kan njuta av runt middagsbordet. Alla ingredienser och de lättlästa recepten levereras till din dörr.

Testa våra många fisk recept och hitta din nya favoriträtt med fisk och skaldjur

Få våra goda fisk recept levererade hem till dig

Med HelloFresh får du en matkasse levererad hem till din dörr var eller varannan vecka, beroende på var i landet du bor. I matkassen hittar du allt du behöver för att laga våra utsökta fisk recept, inklusive färska och nyttiga ingredienser och tillagningsinstruktioner.
Med HelloFresh sparar du tid och pengar utan att tumma på kvaliteten på maten du och din familj äter. Vi gör dessutom allt vi kan för att minska matsvinnet genom att skicka med exakt uppmätta ingredienser när vi kan. Vi minimerar även vår miljöpåverkan genom att samarbeta med lokala leverantörer för att hålla våra transportsträckor minimala.

Njut av goda fisk recept från hela världen

Hos HelloFresh kan du hitta goda fisk recept från hela världen. Välj mellan klassiska svenska rätter som ugnsbakad lax och potatis till rätter från några av de mest populära matkulturerna i världen.
Testa till exempel en kryddig räkgryta från Medelhavet eller en currypanerad sej från Indien. Du får en stor mängd recept att välja mellan innan varje leverans och kan själv bestämma om du vill ha klassiska svenska rätter eller om du vill testa något lite mer exotiskt. Det är riktigt enkelt att välja de fisk recept du vill ha genom att logga in på helloFresh hemsida.

Fisk recept med en perfekt balans av näringsämnen

Våra fisk recept är designade för att ha en perfekt balans av de näringsämnen som du behöver för att må bra. Vi har även en stor mängd recept som är speciellt framtagna för barnfamiljer som kanske har lite mer kinkiga smaklökar hemma.
Hos HelloFresh kan du hitta fisk recept som alla i familjen kommer att uppskatta och om rätten är en hit kan ni alltid beställa samma recept flera gånger i era kommande matkassar. Njut av goda måltider utan att tumma på näringsinnehållet, med våra goda fisk recept.
Fisk och skaldjur är grundläggande ingredienser i många av världens kök, och detta inkluderar ju självklart även Sverige.
Fisk är väldigt nyttigt och är något som du bör äta minst två gånger i veckan. Detta då fisk innehåller många av de näringsämnen som är svåra att få tillräckligt av utan en balanserad kost. Blanda gärna magra, medelfeta och feta fiskar så att du får i dig så många olika näringsämnen som möjligt.
Några av de främsta näringsämnena som finns i de fiskarter som vi ofta äter i Sverige är vitamin B12, Vitamin D, selen, jod och protein. Just vitamin D är väldigt viktigt att du får i dig via kosten under vinterhalvåret, eftersom det är ett näringsämne som kroppen behöver mycket solljus för att producera. D-vitamin är vanligt i bland annat sill, röding och lax.
Feta fiskar innehåller mycket omega-3-fetter som kroppen behöver för att bland annat reparera celler. Skaldjur och musslor innehåller dessutom E-vitamin som också är bra för kroppen.

Fisk recept som är nyttiga för hela familjen

Något unikt med fisk som ingrediens är den stora mängden nyttiga fetter, protein och vitaminer som de innehåller. Fisk har varit en populär ingrediens i nästan hela världen i flera årtusenden och det är lätt att förstå varför. Fisk är inte bara nyttigt utan smakar även otroligt gott, särskilt om den tillagas med rätt ingredienser.

Vanliga frågor om recept med fisk

Varför är fisk recept nyttigt?

Fisk innehåller många av de näringsämnen som din kropp behöver för att fungera optimalt och för att du ska må bra. Därför är det bra att äta fisk ett par gånger i veckan, särskilt tillsammans med mycket grönsaker, som innehåller stora mängder vitaminer och mineraler.

Vilken typ av fisk är godast?

Olika fiskarter passar olika bra beroende på vilken typ av maträtt du lagar. När du beställer en matkasse med fisk recept från HelloFresh får du alla ingredienser du behöver, inklusive rätt sorts fisk för receptet, så att du slipper fundera över vilken fiskart att välja i mataffären. HelloFreshs expertkockar har satt ihop våra utsökta fisk recept och vi garanterar att du kommer att uppskatta de maträtter du får hem i din matkasse.

Kan jag blanda fisk recept, vegetariska recept och snabba recept?

Ja, inför varje leverans av din matkasse får du cirka 30 recept att välja mellan och kan själv bestämma vilka recept du vill ha. Om du vill kombinera fisk recept med maträtter baserade på nötkött kan du självklart göra det. Föredrar du att endast äta vegetariskt och fisk går självklart även det bra. Hos HelloFresh är det du som bestämmer vilka maträtter du får hem i din matkasse.

Testa något nytt varje dag

+7

Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!

Recept du kommer att älska!

Beställ vad du vill, när du vill - utan bindningstid.

Få upp till 1359 kr rabatt