HelloFreshIconChevronRightSmallMatkasseIconChevronRightSmallStudent
HelloFresh Logo

HelloFresh matkasse för student: Ät gott till ett litet pris

Med HelloFresh kan du som studerar äta goda middagar utan att rubba din budget.
Med HelloFresh kan du som studerar äta goda middagar utan att rubba din budget.

Få din rabatt direkt i appen

Skanna QR-koden med mobilen om du läser detta från din dator. Du kan direkt klicka på knappen nedan om du läser detta på din mobil.

HelloFresh matkasse är perfekt för studenter

Du som studerar är mycket väl medveten om hur dyrt det kan bli med mat varje månad. Men du behöver inte leva på snabbmakaroner och billiga halvfabrikat hela månaden för att överleva. Med HelloFresh kan du få hem utsökta och nyttiga maträtter från 54,50 kr per portion. Skäm bort dig själv med fantastiska middagar utan att oroa dig över kostnaden. Med HelloFresh kan du få hemleverans av matkassar med färska ingredienser och lättlästa recept och underlätta studentlivet genom att spara både tid och pengar.

God mat till ett lågt pris per portion

God mat till ett lågt pris per portion

Du behöver inte leva på onyttig mat för att klara av den finansiella delen av att vara student. Med HelloFresh kan vem som helst ha råd med goda middagar som varken kostar skjortan eller tummar på kvalitet och smak. Med en portionskostnad från 54,50 kr kan nästan vem som helst ha råd med våra goda recept.

Och eftersom matkassen levereras hem till dig behöver du inte heller hitta tid i pluggandet för att planera veckans middagar eller åka och handla mat. Lägg istället din tid på studier, vänner, fritidsintressen och träning. Låt HelloFresh hjälpa dig att nå examensdagen.
Vegetarisk matkasse för studenter

Vegetarisk matkasse för studenter

Är du vegetarian? Eller vill du äta mer grönt för att skona miljön och leva ett mer hälsosamt liv? Då är HelloFresh ett perfekt alternativ. Hos oss kan du själv välja vilka recept som ska levereras i din matkasse och du kan självklart välja att endast få hem vegetariska maträtter. Om du vill kan du även blanda vegetarisk mat och mat med ingredienser som nötkött, kyckling och fisk. Du bestämmer.

Det viktigaste är att du får exakt de maträtter som du vill ha. Detta gäller inte bara den typ av diet du följer. Du får ju även välja recept med ingredienser som du tycker är goda. Älskar du pasta? Välja pastarätter. Är du helt såld på svamp? Välj våra recept med goda svampar. Varje vecka tar våra kockar fram cirka 30 olika recept för dig att välja mellan och du kan enkelt logga in på ditt konto och handplocka de rätter som får det att vattnas i munnen.
HelloFresh matkasse till middag och lunch

HelloFresh matkasse till middag och lunch

HelloFresh matkassar finns i två varianter, för 2 eller 4 personer. Som student kan du dra nytta av detta genom att inte bara äta en god middag, utan även ha lunch dagen efter. Du kan även varva måltiderna om du vill, så att du inte äter samma rätt två mål i rad.

Det bästa med våra matkassar för 2 personer är att du får både middag och lunch till väldigt låga priser från 54,50 kr per portion. Börja äta utsökta och nyttiga maträtter och lev ditt bästa studentliv med HelloFresh.
Trött efter plugget? Laga en god middag med massor av nyttiga näringsämnen

Trött efter plugget? Laga en god middag med massor av nyttiga näringsämnen

Vi vet alla att det tar på ens krafter att plugga hela dagarna. Att sitta på föreläsning i flera timmar, följt av intensiva studier på biblioteket eller hemma i köket är väldigt krävande och för att det du pluggar ska fastna behöver din kropp tillräckligt med näringsämnen för att fungera optimalt.

HelloFresh matkassar är perfekta för dig som är student, just för det höga näringsinnehållet. Alla våra recept är perfekt balanserade för att innehålla de vitaminer, mineraler och andra nyttiga ämnen som din kropp behöver för att du ska kunna plugga effektivt. Att äta rätt är lika viktigt som att sova tillräckligt länge och att ta välförtjänta pauser i studierna, för bästa tänkbara resultat i dina tentor och prov.

Vanliga frågor om HelloFresh matkasse för student

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om våra matkassar.

Har HelloFresh studentrabatt?

Hos HelloFresh har vi tyvärr ingen vanlig studentrabatt. Istället kan du få goda och nyttiga måltider till ett lågt pris som börjar på 54,40 kr per portion. Och med våra matkassar för två personer får du både middag och lunch dagen efter.

Varför ska du välja HelloFresh?

Med HelloFresh får du goda recept, färska ingredienser och möjligheten att välja vilka maträtter du får i din matkasse. Vi jobbar dessutom hårt för att minska både vår och din miljöpåverkan genom att hålla våra transporter minimala och minska matsvinnet så gott det går.

Har HelloFresh en vegetarisk matkasse?

Ja, självklart! Varje vecka kan du välja mellan flera utsökta vegetariska maträtter med både klassiska och exotiska ingredienser från hela världen.

Vad våra kunder har att säga:

Flest 5-stjärniga recensioner
Första veckan och supernöjda!
Första veckan och supernöjda! Gillar att maten är förpackad i kassar. Det som inte är det är märkt med Hello fresh så slipper man vara osäker på vad som kan användas i kylskåpet. Maten är sååå god och mycket lättlagad. Älskar färgkodningen. Bara + denna vecka, recenserar vidare efter nästa leverans
Astrubala Poppa
Vi har kört HelloFresh sedan några…
Vi har kört HelloFresh sedan några månader, fungerar väldigt bra. Nångång har det varit strul med leverans eller att någon vara fattats men då har vi blivit kompenserade. Väldigt uppskattat att få kunna välja maträtter. Tanken var i början att ta del av test-erbjudande och sedan byta, men vi är så pass nöjda att vi fortsatt flera månader och kommer fortsätta framöver.
Kristoffer Kääriä
Fantastisk kundservice löser problem som PostNord skapat
Drabbades av PostNords usla service då maten inte levererades. Efter tråkiga samtal med postnord och en känsla av att all service i Sverige är av urusel kvalitet var det UNDERBART att få kontakt med en trevlig kundservicemedarbetare på HelloFresh!!Jag fick återbetalning samt kompensation (trots att det inte var deras fel utan PostNord som brustit), samt hjälp att byta till ett annat företag som kör ut matkassen!Har hört otroligt mycket gott om HelloFresh och väntat länge på att dessa skulle komma till Sverige!Prima kundservice! Lycka till med fajten med postnord!
Anna Kurkinen
Rolig mat och super gott !
Rolig mat och super gott !Otroligt proffsig kundservice Kan inget annat än å rekommendera!
Tim