På jakt efter middagsmat som går hem hos hela familjen? Vem kan tacka nej till krispiga pommes och gyllenstekt grillost med BBQ-panering? En citrondoftande kål- och äppelsallad med tranbär och en gräddfilssås med vitlökssmak blir perfekta tillbehör.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1 st
Grillost
(Innehåller: Mjölk)
50 g
Pankoströbröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
60 g
BBQ-sås
(Innehåller: Sulfiter, Senap)
500 g
Potatis
150 g
Strimlad salladsmix
(Kan innehålla spår av: Selleri)
1 st
Äpple
20 g
Tranbär
(Kan innehålla spår av: Sesam, Nötter, Jordnötter)
1 paket
Gräddfil
(Innehåller: Mjölk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller: Sulfiter)
25 g
Majonnäs
(Innehåller: Senap, Ägg)
½ st
Vitlöksklyfta
½ st
Citron
¼ tsk
Salt (steg 3)
¼ tsk
Socker (steg 3)
1 msk
Olivolja (steg 3)
2 msk
Vatten (steg 4)
1 msk
Vetemjöl (steg 4)
1 msk
Olivolja (steg 5)