
På jakt efter middagsmat som går hem hos hela familjen? Vem kan tacka nej till krispiga pommes och gyllenstekt grillost med BBQ-panering? En citrondoftande kål- och äppelsallad med tranbär och en gräddfilssås med vitlökssmak blir perfekta tillbehör.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
1 st
Grillost
(Innehåller: Mjölk)
50 g
Pankoströbröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
60 g
BBQ-sås
(Innehåller: Sulfiter, Senap)
500 g
Potatis
150 g
Strimlad salladsmix
(Kan innehålla spår av: Selleri)
1 st
Äpple
20 g
Tranbär
(Kan innehålla spår av: Sesam, Nötter, Jordnötter)
1 paket
Gräddfil
(Innehåller: Mjölk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller: Sulfiter)
25 g
Majonnäs
(Innehåller: Senap, Ägg)
½ st
Vitlöksklyfta
½ st
Citron
¼ tsk
Salt (steg 3)
¼ tsk
Socker (steg 3)
1 msk
Olivolja (steg 3)
2 msk
Vatten (steg 4)
1 msk
Vetemjöl (steg 4)
1 msk
Olivolja (steg 5)





