HelloFreshIconChevronRightSmallMatkasseIconChevronRightSmallKalorismarta
HelloFresh Logo

Njut av kalorismarta recept fulla med smak

Njut av kalorismarta recept fulla med smak

Laga välbalanserade middagar med färska ingredienser av hög kvalitet och goda recept under 650 kalorier.

Laga välbalanserade middagar med färska ingredienser av hög kvalitet och goda recept under 650 kalorier.

Få din rabatt direkt i appen

Skanna QR-koden med mobilen om du läser detta från din dator. Du kan direkt klicka på knappen nedan om du läser detta på din mobil.

Letar du efter goda recept under 650 kalorier?

Med HelloFresh får du goda, näringsrika recept och färska ingredienser av hög kvalitet levererat till din dörr när det passar dig bäst. Även om recepten innehåller färre kalorier kan du vara säker på att de smakar himmelskt - smak är något som vi aldrig kompromissar med.

Laga näringsrika middagar med våra kalorismarta recept

Att laga välbalanserade middagar som också smakar riktigt gott behöver inte vara komplicerat. Med HelloFresh får du alla ingredienser i exakta mängder så att det det blir enklare för dig att laga middagen - samtidigt som du får mindre matsvinn. Varje recept kommer med ett smidigt receptkort som gör det nästintill omöjligt att misslyckas med dina näringsrika mästerverk. Njut av grymma middagar under 650 kalorier - utan att spendera halva kvällen i köket.

En sund livsstil börjar med rutiner

Och då menar vi inte rutiner som stänger in dig utan om sådana som befriar dig. Rutiner som hjälper dig att få mer tid över för det som är viktigt i ditt liv - oavsett om det är att umgås mer med din familj eller ta en extra joggingtur. Hos oss kan du skräddarsy din kasse som du vill. Blanda vegetariska godbitar med kalorismarta recept under 650 kalorier och barnvänliga familjefavoriter. Få din kasse levererad när och var du vill. Hoppa över veckor eller avsluta din prenumeration precis när du vill. Du bestämmer.

Därför kommer du att gilla våra kalorismarta recept

 • Snabbt och gott - med färre kalorier

  Snabbt och gott - med färre kalorier

  Få färska ingredienser i exakta mängder och laga riktigt goda middagar under 650 kalorier. Vi ser till så att du får mindre att tänka på - och mer att njuta av.

 • Få mer energi i vardagen

  Få mer energi i vardagen

  Laga enkelt goda och välbalanserade middagar med färska ingredienser och mättande proteiner som kommer att få hela familjen att slicka sina tallrikar rena.

 • Allt du behöver för en välbalanserad vardag

  Allt du behöver för en välbalanserad vardag

  Vi levererar allt du behöver för att laga goda, sunda middagar till din dörr när det passar dig. Så att du får mer tid över för det som är viktigt i ditt liv.

Vilken typ av recept gillar du?

Välj från kategorierna nedan. Du kan alltid ändra dem senare.
Göm och se meny

FAQs

Läs mer om våra kalorismarta recept

Vad är kalorismarta recept?

Med våra kalorismarta recept lagar du enkelt välbalanserade middagar under 650 kalorier med färska ingredienser av hög kvalitet.

Hur många kalorismarta recept kan jag välja varje vecka?

För närvarande kan du välja 3 kalorismarta recept varje vecka.

Kostar era kalorismarta recept extra?

Nej, våra kalorismarta recept kostar inte mer. De enda recept som kommer med en tilläggskostnad är våra premium recept.

Vad innehåller era kalorismarta recept?

Vi tror att grundreceptet för en riktigt god middag egentligen är ganska enkelt. Med färska ingredienser av hög kvalitet och spännande recept kommer man långt. Och med våra kalorismarta recept får du just det - precis som du alltid får från Hellofresh. Den enda skillnaden är att våra kalorismarta recept har färre kalorier.