Skip to main content
Healthy low cal
Allergener:
Vete
Gluten
Fisk
Selleri
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

85 g

Bulgur

(Innehåller: Vete, Gluten)

250 g

Torsk

(Innehåller: Fisk)

195 g

Gröna linser

(Kan innehålla spår av: Gluten)

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller: Selleri)

20 g

Solroskärnor

(Kan innehålla spår av: Nötter, Jordnötter, Sesam)

4 g

Harissakrydda

1 st

Citron

1 st

Lök

1 st

Gurka

1 st

Tomat

75 g

Yoghurt

(Innehåller: Mjölk)

1 st

Vitlöksklyfta

Ingår inte i din leverans

Vatten till bulgur

½ msk

Olja till karamelliserad lök

Socker till karamelliserad lök

Salt till fisk

Olja till sallad

Salt till sallad

Näringsvärden

Energi (kJ)2553 kJ
Energi (kcal)610 kcal
Fett23 g
varav mättat5 g
Kolhydrater52.5 g
varav socker8.1 g
Kostfiber13.7 g
Protein37.4 g
Salt3.4 g
Trans Fat0.1 g
Potassium180.6 mg
Calcium28.6 mg
Iron0.6 mg

Instruktioner

1
2
3
4
5
6