Våra matkassar
Logga in

Färska råvaror.
Från leverantörer du kan lita på.

Färska råvaror.
Från leverantörer du kan lita på

Ingredienserna i din matkasse är noggrant utvalda för att ge dig de bästa tänkbara förutsättningarna att laga riktigt god mat.

Våra leverantörer

Att veta var din mat kommer ifrån är lika viktigt som hur den smakar. Därför arbetar vi nära ett antal handplockade leverantörer som vi verkligen litar på. Eldsjälar som arbetar hårt varje dag för att se till så att du får goda, fräscha ingredienser i din matkasse. Oavsett vilka recept du väljer kan du alltid vara säker på att du hittar råvaror av högsta kvalitet i våra matkassar.

Dina ingredienser

All vår kyckling är svensk, och som ett tillägg till vår globala policy för European Chicken Commitment har vi i Sverige valt att se till att minst 20 % av kycklingarna kommer ha tillgång till utevistelse senast år 2026. All vår fisk är MSC, ASC eller GLOBAL G.A.P.-certifierad, alla våra frukter och grönsaker tillhör klass I och alla citroner och limefrukter du får från HelloFresh är ekologiska. GLOBALG.A.P är ett globalt varumärke som bland annat certifierar särskilt kvalitetsmedvetet och hållbart jordbruk. För vi är övertygade om att färska, närproducerade råvaror också är de bästa – både för dig och miljön. De ingredienser som inte går att få tag på i Sverige köper vi från pålitliga leverantörer i andra länder. Vår grekiska salladsost kommer till exempel från Grekland. Och vår parmesanost kommer från Italien, precis som parmesanost ska göra.

Gott för dig. Bra för din kropp.

Bra mat smakar inte bara bra på tungan utan känns också bra i magen. När våra kockar sätter ihop våra recept väger de in en mängd faktorer för att du ska kunna laga middagar som är både goda och näringsrika. Målet är att du alltid ska få i dig all energi och näring du behöver – utan onödiga kalorier. Därför innehåller en måltid från oss vanligtvis 500-750 kalorier.

Allergier

Tyvärr kan vi inte tillgodose speciella allergier. Eftersom alla kassar innehåller anpassade mängder ingredienser är det dock lätt att själv utelämna eller byta ut de ingredienser som kan orsaka en allergisk reaktion.

Färre ingredienser att ha hemma.
Mindre att tänka på.

Det finns inget värre än att ha plockat fram alla köksredskap, hällt olja i stekpannan och skruvat på fläkten bara för att upptäcka att något saknas. Därför har vi sett till så att du bara behöver ha ett fåtal saker hemma – ingredienser som vi är ganska säkra på redan finns i ditt kök. Det enda du behöver ha hemma är:

Smör

Mjölk

Ägg

Mjöl

Socker

Olja

Salt

Peppar

Smör

Mjölk

Ägg

Mjöl

Socker

Olja

Salt

Peppar

God mat.
På dina villkor.

Välj vilka recept du vill från vår veckomeny och skräddarsy din matkasse.

VÅRA MATKASSAR