Bacon and dill stuffed pork tenderloin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bacon and dill stuffed pork tenderloin

Bacon and dill stuffed pork tenderloin

with smoked salmon-topped potatoes

Allergener:
Senap
•Sulfiter
•Fisk
•Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid40 minuter
30 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Småpotatis

4 g

Vitlöksflörter

140 g

Bacon, tärnad

1 st

Gurka

2 st

Rödbeta

1 portionspåse

Dill

300 g

Fläskytterfilé

12 g

Grov senap

(Innehåller Senap)

25 ml

Vitvinsvinäger

(Innehåller Sulfiter)

1 portionspåse

Gräslök

100 g

Kallrökt lax

(Innehåller Fisk)

1 paket

Crème fraiche

(Innehåller Mjölk)

Ingår inte i din leverans

1 tsk

Socker (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4141 kJ
Energi (kcal)990 kcal
Fett59.6 g
varav mättat27.3 g
Kolhydrater53.7 g
varav socker19.3 g
Protein61 g
Salt4.6 g

Köksredskap

•Bakplåt
•Stekpanna
•Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6