Här hittar du våra goda laxrecept

Att kunna äta mer fisk hemma och laga goda recept med lax är något vi gärna hjälper till med. Här hittar du massor av olika recept på lax. Lax är en nyttig och god fisk som kan tillagas på många olika sätt. Ta inspiration till nya rätter här!

Utforska världens kök

Lägg till goda laxrecept på veckans meny

Här hittar du nya favoriter till din repertoar

Laxen är en riktig favorit och är en av de mest populära fiskarna vid middagsbordet. Lax kan tillagas på många olika sätt och passar gott med ett antal olika tillbehör. Vi har därför gjort det enkelt för dig att hitta nya och roliga recept att laga hemma med denna goda fisk. Vi vet hur enkelt det är att man hamnar i en rutin och varje vecka är den andra lik. Därför kan det vara bra med lite variation och några nya rätter att testa på.
På HelloFresh har vi ett stort universum med mängder av smakfulla recept att skapa där hemma. Här har vi också samlat våra bästa laxrecept. Välj och vraka bland olika middagsrecept så du slipper lägga massor av tid på att leta efter nya rätter och inspiration till dina middagar. Vi vill gärna göra det så enkelt och bekvämt som möjligt för dig att organisera veckans måltider. Med våra steg-för-steg recept blir det en enkel match att strukturera din vecka med nya och goda middagar med laxen i centrum.
Till dig som älskar fisk så har vi samlat alla våra goda fiskrecept på ett ställe så du enkelt kan hämta inspiration till goda middagar som passar hemma hos dig. Hitta dina favoriter och skapa magi i köket.

Laxrecept med fantastiska smaker

Laga middag med frestande god lax

I vårt urval hittar du gamla, välkända klassiker såsom citronrostad lax med rostad potatis och krämig dilldressing eller en pannstekt lax med krämig senapssås och pestopotatis som utan tvekan kommer att bli en succé. Säkerligen rätter som också kommer finna en plats i din repertoar i lång tid framöver.
Kanske är du speciellt glad i en god laxpasta till middag? Då ska du prova vår förträffliga italienska lax- och räkpasta med krämig gräddsås och persiljepesto. En perfekt rätt att överraska din partner med efter en stressig dag på jobbet.
Om du gillar smaker som är inspirerade av de asiatiska köken kan du prova vår ponzu-lax med ingefärsris och svart sesammajonnäs. Perfekt till dig som vill ha en riktig smakbomb till middagen där hemma.
Detta är bara några av de många laxrecept som du kan hitta hos oss. Sätt igång och hitta dina nya favoriter redan idag!

Gör det enkelt med våra frestande recept

Laga nya och goda rätter som passar hela familjen

Med våra recept blir din matlagning enkel och rolig på samma gång. Du kan snabbt hitta receptens olika svårighetsgrad så du vet vad du ska förvänta dig. Detta ser du genom att tillagningstiden är lite längre till de mer avancerade recepten. Ingredienserna står tydligt utskrivna och är superenkla att följa.
Steg-för-steg guidar vi dig genom din matlagning. Ett recept ska inspirera och göra matlagningen enkel. Ibland kan det nästan vara skrämmande att laga nya recept då de kan vara väldigt komplicerade och svåra att genomföra. Detta kommer du inte att uppleva med våra olika recept. Vi gör det enkelt för dig att kunna följa med hela vägen.
Du kan också hämta inspiration från mängder av olika kök. Inspireras till exempel av rätter från det franska köket eller det grekiska köket. Handla in till flera middagar på en gång och gör matlagningen till en fröjd där hemma. Detta kommer dessutom göra de stressiga dagarna till en enkel match att skapa magi i köket.

3 snabba om recept med lax

Vilka laxrecept kan du hitta hos HelloFresh?

På HelloFresh hittar du ett varierat urval av laxrecept som gör det enkelt för dig att äta mer fisk i vardagen. Välj bland klassiska smakkombinationer eller experimentera med nya rätter och middagar hemma i köket.

Vilka ingredienser är typiska i laxrecept?

Laxen passar speciellt till några olika ingredienser som du ofta hittar i dessa recept. Citronen är en självklar ingrediens till lax och ger en uppfriskande syra, dill och vitlök ger fisken extra krydda och soja används ofta för att skapa djup.

Vad är det bästa sättet att tillaga lax på?

Det finns många alternativ när det gäller att förbereda laxen. Du kan till exempel steka, grilla eller baka fisken i ugnen. Tänk på att laga lax i ugn eller på stekpanna på låg värme för att bevara dess saftighet och konsistens. En termometer kommer att vara till stor hjälp när du ska laga goda rätter med lax.

Testa något nytt varje dag

+7

Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!

Recept du kommer att älska!

Beställ vad du vill, när du vill - utan bindningstid.

Få upp till 1359 kr rabatt