Null
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1
Pumpakärnor
1
Dill
450
Sötpotatis
1
Gurka, piccolo
2
Tomat
Korv
1
Baguette
25
Majonnäs
(InnehĂĄller Senap, Ă„gg)
150
Gräddfil
25
Senap
(InnehĂĄller Senap)
Sätt ugnen på 200°C. Skala sötpotatis och skär till 1 cm tjocka pommes frites. Placera dem jämnt på en bakplåt täckt med bakplåtspapper. Häll på en skvätt olja* och krydda med salt* och peppar*. Baka i 15-20 min i ugnen.
Rosta pumpafrön tills de börjar att poppa på en torr stekpanna på medelvärme, ca 3-4 min och sätt åt sidan. Spara stekpannan till senare. Finhacka gurka och tomat. Blanda bitarna i en skål tillsammans med pumpafrön, en skvätt olja*, en nypa salt* och socker*.
Skär baguette i fyra lika dela på längden, dela dessa på hälften och skvätt sedan lite olivolja* på skärytan.
Skär korvarna i 2 cm breda skivor. Hetta upp en skvätt olja* i en stekpanna på medelvärme och stek korvbitarna tills de är gyllenbruna, 8-10 min.
Finhacka dill. Blanda dill, majonnäs, gräddfil, en nypa salt* och peppar* till en dressing i en skål. Bre dilldressing och lite senap på skärytan av brödet när korvarna är färdigstekta.
Fyll brödet med korvbitarna och gurksalladen. Pryd korvarna med extra senap. Servera på en tallrik tillsammans med sötpotatis-pommes och resterande gurksallad vid sidan av.