
Always welcome on the table: Soul Food! It is easy to eat and connects so many flavors together that you will experience a real feast for the senses as soon as you bite into it heartily! Our vegetarian option brings you this summer on the table and spoil yourself with a spicy white cheese and tomato cream and yoghurt dip slightly, waiting with a good dose of garlic on you. Enojy your meal!
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
1
Bladpersilja
150
Grekisk salladsost
25
Ketchup
90
Sallad
1
Baguette
150
Gräddfil
1
Vitlöksklyfta
2
Tomat
½
Gurka
1
Zucchini
1
Lök
1
Röd paprika
Sätt ugnen på 220°C. Halvera paprika och ta bort kärnhus. Tärna paprika och courgette i små bitar. Skala rödlök och skär den i 8 klyftor. Placera paprika, courgette och rödlök i en ugnsform. Smula halva salladsosten över grönsakerna. Ringla över en skvätt olja* och krydda med salt* och peppar*. Baka i ugnen i ca 20 min.
Pressa vitlök. Finhacka persilja. Blanda vitlök och persilja i en skål tillsammans med halva burken gräddfil tills jämn. Krydda med salt* och peppar*.
Mosa resterande salladsost med en gaffel i en skål. Häll i ketchup. Blanda ordentligt med resten av gräddfilen. Krydda med salt* och peppar* efter smak.
Skär gurka och tomat i tunna skivor. Grovhacka romansallad.
Dela baguette först på mitten och sedan på längden. Lägg baguetten med skärytan vänd uppåt på en bakplåt täckt med bakplåtspapper i ugnen när det är 7-8 minuter kvar på grönsakernas tillagningsstid.
Bre ostdressingen och vitlökssåsen på baguettens skäryta. Lägg på gemsallad, gurka- och tomatskivor, och till sist de bakade grönsakerna.