Pan seared steak and vibrant salsa verde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Pan seared steak and vibrant salsa verde

with cacio e pepe potatoes and fresh mozzarella

Allergener:
Mjölk
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rumpstek

1 st

Basilika

1 st

Bladpersilja

1 st

Citron

400 g

Småpotatis

40 g

Finriven ost

(Innehåller: Mjölk, Ägg)

40 g

Rucola

1 paket

Mozzarella

(Innehåller: Mjölk)

10 g

Pinjenötter

(Kan innehålla spår av: Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)

125 g

Körsbärstomater

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt till kött

½ tsk

Salt till potatis

¼ tsk

Salt till salsa

2 msk

Olja till salsa

¼ tsk

Salt till sallad

½ msk

Olja till sallad

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3160 kJ
Energi (kcal)755 kcal
Fett41.4 g
varav mättat14.9 g
Kolhydrater39.8 g
varav socker6.8 g
Protein54.1 g
Salt4.6 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6