Skip to main content
Panerad torsk

Panerad torsk

med äpple- och fänkålssallad och remouladsås

Taggar:
Barnvänlig
Mjölkfri
Allergener:
Fisk
Gluten
Vete
Senap
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Potatis

½ st

Citron

1 st

Äpple

½ st

Fänkål

1 portionspåse

Dill

250 g

Torsk

50 g

Pankoströbröd

50 g

Majonnäs

4 g

Vitlöksflörter

½ g

Torkad oregano

7.5 g

Senap

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Socker (steg 3)

1 msk

Olivolja (steg 3)

2 msk

Vetemjöl (steg 4)

1 st

Ägg (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 4)

¼ tsk

Socker (steg 5)

1 msk

Olivolja (steg 5)

Näringsvärden

Energi (kJ)3592 kJ
Energi (kcal)859 kcal
Fett39 g
varav mättat5.2 g
Kolhydrater87 g
varav socker16.3 g
Kostfiber9.3 g
Protein37.7 g
Kolesterol0.1 mg
Salt2 g
Potassium11150 mg

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna

Instruktioner

1
2
3
4
5
6