Skip to main content
Creamy Tuscan salmon and gratinated tomatoes

Creamy Tuscan salmon and gratinated tomatoes

with pistachio pesto potato salad

Allergener:
Fisk
Mjölk
Ägg
Nötter
pistaschmandel
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laxfilé

(Innehåller: Fisk)

50 g

Soltorkade tomater

1 st

Vitlöksklyfta

150 ml

Matlagningsgrädde

(Innehåller: Mjölk)

40 g

Finriven ost

(Innehåller: Mjölk, Ägg)

400 g

Småpotatis

1 st

Basilika

15 g

Pistagenötter

(Innehåller: Nötter, pistaschmandel Kan innehålla spår av: Vete, Gluten, Havre, Sesam, Korn, Jordnötter, Spelt, Råg)

40 g

Rucola

1 st

Zucchini

2 st

Tomat

15 g

Kapris

25 g

Pankoströbröd

(Innehåller: Gluten, Vete)

1 st

Citron

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt till grönsaker

¼ tsk

Salt till pesto

¼ tsk

Salt till fisk

1 msk

Olja till pesto

½ msk

Olja till stekning

Näringsvärden

Energi (kJ)4231 kJ
Energi (kcal)1011 kcal
Fett64.9 g
varav mättat26.5 g
Kolhydrater60.9 g
varav socker16.8 g
Kostfiber10.6 g
Protein44.6 g
Kolesterol100 mg
Salt3.9 g
Trans Fat0.2 g
Potassium809.8 mg
Calcium19.8 mg
Iron0.7 mg

Instruktioner

1
2
3
4
5
6