Skip to main content
Ugnsbakad nötfärs- och bönpasta
Ugnsbakad nötfärs- och bönpasta

Ugnsbakad nötfärs- och bönpasta

med bechamelsås och persilja

Taggar:
Enkel
Barnvänlig
Allergener:
Mjölk
Ägg
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Vitlöksklyfta

1 st

Lök

190 g

Cannelinibönor

1 st

Morot

225 g

Nötfärs

4 g

Medelhavets Pärla

4 g

Kycklingbuljong

390 g

Krossade tomater, vitlök & lök

20 g

Finriven ost

(Innehåller: Mjölk, Ägg)

180 g

Rigatoni

(Innehåller: Gluten, Vete Kan innehålla spår av: Soja, Senap)

12.5 g

Pankoströbröd

(Innehåller: Gluten, Vete)

1 st

Bladpersilja

Ingår inte i din leverans

1 msk

Olivolja (steg 3)

½ tsk

Salt (steg 3)

1 msk

Smör (steg 4)

1 msk

Vetemjöl (steg 4)

12.5 msk

Mjölk (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 4)

½ msk

Olivolja (steg 5)

Näringsvärden

Energi (kJ)4438 kJ
Energi (kcal)1061 kcal
Fett44.1 g
varav mättat19.3 g
Kolhydrater115.3 g
varav socker23.5 g
Kostfiber14.4 g
Protein52.3 g
Salt5.6 g
Potassium57.6 mg
Calcium9.2 mg
Iron0.1 mg

Köksredskap

Stekpanna
Ugnsform
Rivjärn
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6