Se våra bästa köttrecept

Recept till dig som älskar riktigt god biff

En saftig biff i all ära men till och med en biff kan bli tråkig. Speciellt när vi fastnar på ett och samma gamla recept utan att ändra på något eller vågar vara lite kreativa med tillbehören. Lyft dina biffrecept till nästa nivå med oss!

Skapa magi i köket med våra goda recept på biff

Upptäck en värld full av goda recept

Upplev elegans och enkelhet med våra läckra och lätta biffrecept. Laga imponerande måltider utan krångel och njut av goda stunder vid matbordet. Vi ger dig massor av fantastiska recept att ta del av när du behöver det som mest. Det är lätt att laga samma gamla klassiker om och om igen. Inget fel med det. Det är därför de heter klassiker. Men ibland kan vi behöva något nytt. Ett gott tillbehör eller varför inte inspireras av en rätt med biff från andra sidan jorden?
Har du inte många minuter över att servera en riktigt god biff hemma så är detta inte något problem hos oss. Vi har massor av olika recept som inte tar särskilt lång tid.
Tänk dig att avsluta vardagen med en riktigt god middag i klass med grillad ryggbiff och italienskt ostsmör med krämig potatissallad och majskolv. Kan det bli en bättre avslutning på en lång och stressig dag?

Planera en afton med fantastisk biff

Inspireras av recept från hela världen

Låt passionen för matlagning blomstra med våra spännande biffrecept. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren kock så finns det inspiration för alla som älskar att skapa läckra måltider. Varför inte gå på upptäcktsfärd i det franska köket och laga en klassisk marinerad ryggbiff och rödvinssås med frisk tomatsallad och rosmarins pommes eller kanske en läcker grillad 'steak frites' och bearnaisemajonnäs med haricots verts och vitlökssmör. I det franska köket hittar du mängder av fantastiska recept på biffar i olika varianter.
Ta inspiration från klassiska recept i det koreanska köket och njut av en läcker koreansk bulgogi på rumpstek med ingefärsris och kimchi-inspirerad pak choi. En rätt som är fullpumpad med fantastiska smaker från exempelvis ingefära och vitlök samt goda texturer. Du kommer inte bli besviken.
Finns det något annat världskök som du skulle vilja hitta rätter ifrån så ta en titt på vår recept sida och ta inspiration från maträtter från hela världen.

Testa och skapa magi med våra biffrecept

Möt nya smaker varje vecka

Bli en mästare i köket och låt vår variation av biffrecept vara din guide. Från snabba vardagsmiddagar till festliga tillfällen, våra recept tar matlagning till en ny nivå av kreativitet. Våga prova något nytt och låt dig inspireras att laga rätter som du normalt inte skulle göra där hemma. Skulle du känna dig stressad av att handla in eller planera? Så kan du vara lugn och beställa en av våra matkassar.
Det är superlätt. Du väljer själv antalet portioner och rätter du vill beställa hem. Sen ska du välja dina rätter och några klick senare så är du klar att motta din matkasse med inspirerande rätter. Här får du allt planerat ut i minsta detalj. Det enda du behöver kan exempelvis vara lite salt, ett ägg här och där, smör och lite olja vid behov. Basvaror med andra ord. Så du kan enkelt variera dina rätter varje vecka utan att behöva planera att handla in.

3 snabba om biff

Hur lagar jag en riktigt god och smakfull biff?

Ett av de viktigaste momenten sker i stekpannan, på grillen eller ugnen och det handlar om önskad temperatur. Hur gillar du din biff? Ska den vara rare, medium eller well done? Kanske något där i mellan? Din syn på detta kommer att avgöra hur du tycker att maten smakade. Köttet är också väldigt viktigt och om det är av god kvalitet. Men bygg snabbt upp en skorpa på köttet och ha sedan kontroll på värmen. En köttermometer kommer att vara din bästa vän när du ska lära dig de olika stekgraderna för en biff.

Vilka kryddor ska jag använda till min biff?

Du kommer riktigt långt med salt och peppar. Men en biff kan bli helt fantastisk med olika örter, vitlök och smör. Det passar dessutom fantastiskt gott med olika såser med lite sötare toner.

Vilket är det bästa sättet att tillaga en biff?

Här finns flera olika alternativ beroende på vad du gillar. Att grilla kanske inte alltid är så praktiskt året runt men det ger en fantastiskt god smak till ditt kött. Smör och olja i en stekpanna är ytterligare ett perfekt sätt att bygga upp en god skorpa och ha kontroll. För dig som gillar avancerad matlagning så kan en sous vide teknik vara rätt. Alla sätt är bra och ger god smak till din biff.

Testa något nytt varje dag

+7

Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!

Recept du kommer att älska!

Beställ vad du vill, när du vill - utan bindningstid.

Få upp till 1359 kr rabatt