Se våra bästa köttrecept

Prova på nya kycklingrecept

Behöver du inspiration till nya kycklingrecept att prova hemma i ditt kök? Vi har flera klassiker och spännande nya recept som du absolut ska ge en chans. Hitta dina nya favoriträtter på den här sidan.

Aptitretande recept med kyckling för hela veckan

Laga rätter med kyckling till både vardag och helg

Hos HelloFresh vet vi att vardagen kan vara hektisk och tiden för matlagning kan vara begränsad - särskilt om du har barn och tiden bara springer iväg från dig. Därför har vi underlättat detta jobb åt dig. Hitta läckra och enkla kycklingrecept som du snabbt kan slänga ihop på vardagarna. Flera recept tar faktiskt bara 15 minuter att laga, som exempelvis vår aprikosglaserade kyckling eller vår fantastiskt goda tahini-kyckling.
När helgen kommer har vi oftast lite mer tid att stå i köket för att kunna skämma bort hela familjen med en god middag. Om du också har lite tid över och vill lägga lite extra kärlek på maten, hittar du lyckligtvis massor av goda recept att ta del av som kräver lite mer tid och omtanke. Kanske lockar en härligt krispig och saftig pankopanerad kyckling eller en gyllenstekt kyckling Kiev?
Många av våra rätter med kyckling är alltså ganska mångsidiga och du hittar både rätter som du kan laga på den hektiska vardagen och den lite lugnare helgen. Prova nya smaker och överraska familjen med en ny rätt med en god och smakrik kyckling till middag.

Kycklingrecept från världens alla hörn

Utforska helt nya rätter

Gillar du att utmana dig själv i köket och drömmer om att utöka din repertoar med lite nya recept? Det kan faktiskt vara svårt att hitta på nya rätter vecka efter vecka att servera där hemma, och tenderar ofta till att vi i slutändan går tillbaka till samma gamla rätter, gång på gång. Det finns dock hjälp att få med en matkasse från HelloFresh. Här får du nämligen möjlighet att prova nya recept som du kanske aldrig annars skulle leta efter - och det gäller såklart även helt nya kycklingrecept.
Vad sägs om vårt kalorivänliga recept på ugnsstekt kycklingfilé? Eller varför inte en god rödvinskyckling med potatisstomp och goda tillbehör? Skulle dessa höra till din klassiska repertoar så kan du vara lugn, vi har mängder av andra goda recept som du kan laga hemma.
Faktum är att du kan utforska en mängd olika världskök med våra många kycklingrecept. Du kan till exempel laga italiensk mat, vietnamesisk mat eller mat från ett helt annat världskök. Prova idag!

Dina utvalda kycklingrecept i en matkasse

Få allt du behöver levererat till din dörr

Hos HelloFresh kan du utforska mängder av läckra kycklingrecept, och det bästa är att du får allt du behöver levererat direkt till din dörr. Detta inkluderar både dina recept, färska råvaror och noggrant utvalda ingredienser. Det betyder också att du slipper handla och framför allt fundera ut veckans måltider. Enkelt, eller hur?
Det enda du behöver se till är att ha basvarorna på plats – till exempel ett eller två ägg, lite olja samt salt och peppar. Du behöver alltså inte tänka på allt det praktiska. Du ska bara koncentrera dig på att laga mat!
Prova vår matkasse idag och gör din hektiska vardag mycket enklare.

3 snabba om kycklingrecept

Vilka kycklingrecept hittar du hos HelloFresh?

På HelloFresh hittar du ett brett utbud av olika och fantastiska kycklingrecept som du kan prova. Du hittar till exempel läckra alternativ såsom krämig bacon-kyckling, ugnsstekt fajita-kyckling och vitlökskryddad kyckling. I urvalet hittar du allt från klassiska rätter till lite mer exotiska smaker.

Varför är kycklingrecept så populära?

Kycklingrecept är populära eftersom de är så mångsidiga. Kyckling passar dessutom extra bra med många olika kryddor och du kan tillaga köttet på många olika sätt. Alla har en favoritkombination och favoritkrydda till sin kyckling. Detta gör den till en favorit hos både barn och vuxna.

Vilka tillbehör passar bra till kyckling?

Det finns mängder av goda alternativ när det gäller tillbehör till kyckling. Populära val är ris, potatis, sallad, såser och grönsaker. Du kan anpassa tillbehören efter dina preferenser för att skapa en bra kombination. Det är bland annat detta som gör kycklingen så mångsidig.

Testa något nytt varje dag

+7

Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!

Recept du kommer att älska!

Beställ vad du vill, när du vill - utan bindningstid.

Få upp till 1359 kr rabatt