Koreansk bulgogi på ryggbiff
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk bulgogi på ryggbiff

Koreansk bulgogi på ryggbiff

med ingefärsris och kimchi-inspirerad pak choi

VÄRLDENS KÖK
Allergener:
Vete
Soja
Gluten
Sesam
Sulfiter
Senap
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

½ st

Ingefära

1 st

Vitlöksklyfta

25 ml

Sojasås

(Innehåller Vete, Soja, Gluten)

12.5 g

Honung

10 g

Sriracha

10 g

Sesamfrön

(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)

300 g

Angus ryggbiff

25 ml

Vitvinsvinäger

(Innehåller Sulfiter)

1 g

Chili flakes

1 st

Morot

1 st

Äpple

1 st

Salladslök

50 g

Svart sesammajonnäs

(Innehåller Senap, Soja, Gluten, Vete, Sesam, Ägg)

1 st

Pak choi

150 g

Långkornigt vitt ris

Ingår inte i din leverans

1 msk

Smör (steg 1)

3 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

¼ tsk

Salt (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 3)

½ dl

Vatten (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)925 kcal
Energi (kJ)3869 kJ
Fett46.6 g
varav mättat15.5 g
Kolhydrater83.7 g
varav socker18.9 g
Protein40.3 g
Salt6.3 g

Köksredskap

Stekpanna
Rivjärn
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6