
Koreansk bulgogi på ryggbiff
med ingefärsris och kimchi-inspirerad pak choi
VÄRLDENS KÖK
Allergener:
Vete
•Soja
•Gluten
•Sesam
•Sulfiter
•Senap
•Ägg
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid30 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
½ st
Ingefära
1 st
Vitlöksklyfta
25 ml
Sojasås
(Innehåller Vete, Soja, Gluten)
12.5 g
Honung
10 g
Sriracha
10 g
Sesamfrön
(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)
300 g
Angus ryggbiff
25 ml
Vitvinsvinäger
(Innehåller Sulfiter)
1 g
Chili flakes
1 st
Morot
1 st
Äpple
1 st
Salladslök
50 g
Svart sesammajonnäs
(Innehåller Senap, Soja, Gluten, Vete, Sesam, Ägg)
1 st
Pak choi
150 g
Långkornigt vitt ris
Ingår inte i din leverans
1 msk
Smör (steg 1)
3 dl
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
¼ tsk
Salt (steg 2)
¼ tsk
Salt (steg 3)
½ dl
Vatten (steg 5)
Köksredskap
•Stekpanna
•Rivjärn
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4
5
6