Null
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1
Vitlöksklyfta
1
Lök
1
Morot
200
Skogschampinjoner
1
Bladpersilja
Nötfärs
1
Krossade tomater, basilika
250
Spaghetti
20
Finriven ost
30
Pankoströbröd
(Innehåller Gluten, Vete)
3
Tex-Mex
10
Vatten
Finhacka lök. Pressa vitlök. Skala och riv sedan morot. Skiva champinjoner. Grovhacka persilja.
Hetta upp en skvätt olja* i en stor stekpanna på medelhög värme. Stek lök och nötfärs tills köttet är gyllenbrunt, ca 3-4 min. Sänk till medelvärme och tillsätt vitlök, morot och svamp. Stek i 2-3 min. Krydda med en nypa salt* och peppar*. Koka upp en kastrull med välsaltat vatten*. VIKTIGT: Köttfärsen är färdiglagad när köttet är genomstekt och utan inslag av rosa.
Rör i Hello Mexico kryddmix och krossade tomater i stekpannan. Krydda med en nypa salt* och peppar*. Låt såsen sjuda under lock på låg värme tills den har tjocknat något, ca 20 min. TIPS: Tillsätt en skvätt vatten om såsen blir för tjock.
Lägg i spaghettin i kastrullen och låt koka i 10 min, eller tills ‘al dente’. Häll av pastan i ett durkslag och häll den sedan tillbaka i kastrullen. Ringla över en skvätt olja* så att pastan inte blir för klibbig. Sätt åt sidan med lock.
Riv parmesan och lägg i en torr stekpanna på medelvärme tillsammans med panko. Rör om tills osten har smält, ca 2-3 min. Sätt pannan åt sidan och låt pangrattaton svalna i några minuter.
Servera spaghetti med bolognese i djupa tallrikar.Toppa med pangrattato och persilja. Krydda med salt* och peppar* efter smak.