Skip to main content
Ugnsbakade grönsaker
Ugnsbakade grönsaker

Ugnsbakade grönsaker

med spenatbulgur och smulad salladsost

Taggar:
<650 kcal 2P-baserat
Vegetarisk
Allergener:
Nötter
Vete
Gluten
Senap
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
20 minuter
NivåMedel

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Zucchini

½ st

Aubergine

1 st

Paprika

1 st

Rödlök

15 g

Pistagenötter

(Innehåller: Nötter Kan innehålla spår av: Korn, Gluten, Havre, Jordnötter, Råg, Sesam, Spelt, Vete)

4 g

Panamat

170 g

Bulgur

(Innehåller: Vete, Gluten)

1 portionspåse

Mynta

portionspåse

Mynta & koriander

1 portionspåse

Bladpersilja

½ st

Ekologisk citron

6 g

Senap

(Innehåller: Senap)

60 g

Spenat

(Kan innehålla spår av: Selleri)

100 g

Grekisk salladsost

(Innehåller: Mjölk)

Ingår inte i din leverans

8 dl

Vatten (steg 2)

½ tsk

Socker (steg 4)

½ msk

Olivolja (steg 4)

2 msk

Vatten (steg 4)

Näringsvärden

Energi (kJ)2632 kJ
Energi (kcal)629 kcal
Fett21.9 g
varav mättat9.7 g
Kolhydrater71.9 g
varav socker15.8 g
Kostfiber19.4 g
Protein25.4 g
Salt1.6 g

Köksredskap

Bakplåt
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6