Pan seared chicken with tahini dill yoghurt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan seared chicken with tahini dill yoghurt

Pan seared chicken with tahini dill yoghurt

with potatoes and apple-rucola salad

Allergener:
Sesam
•Mjölk
•Selleri

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kycklingbröstfilé

4 g

Vitlöksflörter

400 g

Småpotatis

25 g

Tahini

(Innehåller Sesam)

75 ml

Yoghurt

(Innehåller Mjölk)

1 portionspåse

Dill

1 st

Vitlöksklyfta

40 g

Rucola

1 st

Bladselleri

(Innehåller Selleri)

½ st

Rödlök

½ st

Citron

1 st

Äpple

Ingår inte i din leverans

1 msk

Smör (steg 3)

1 msk

Vatten (steg 4)

½ tsk

Socker (steg 4)

1 msk

Olivolja (steg 5)

¼ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2761 kJ
Energi (kcal)660 kcal
Fett30.1 g
varav mättat10.2 g
Kolhydrater49.5 g
varav socker14.6 g
Protein44.7 g
Salt1.5 g

Köksredskap

•Bakplåt
•Stekpanna
•Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6