Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
3 g
Tex-Mex
1 st
Majs
1 st
Lök
1 st
Vitlöksklyfta
1 st
Zucchini
g
Nötfärs
1 paket
Krossade tomater, basilika
2 st
Tortillabröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
50 g
Mozzarella, strimlad
(Innehåller: Mjölk)
1 st
Äpple
90 g
Sallad
150 g
Crème fraiche
⅓ msk
Olivolja
Sätt ugnen på 200°C. Skala och finhacka lök och vitlök. Riv courgette. Låt majsen rinna av i en sil.
Hetta upp en skvätt olja* i en stor stekpanna på medelvärme. Fräs lök, vitlök och Hello Mexico kryddmix i 2 min. Tillsätt nötfärs. Bryn i 4-5 min.
Lägg till courgette, majs och krossade tomater i stekpannan. Låt sjuda tills såsen har tjocknat, ca 10 min.
Täck en pajform eller ugnsform med tortillabröd. Fyll formen med köttfärssåsen och toppa med osten. Gratinera i ugnen tills osten är gyllenbrun och knaprig, 10-15 min.TIPS: Se till att du skjuter ut tortillabrödet i formens alla hörn.
Riv äpple. Skär salladen i 2 cm bred skivor. Blanda äpple och salladen i en skål med olivolja*, en nypa salt* och peppar*.
Servera pajen tillsammans med frisk sallad och en klick crème fraîche.