Souvlaki pulled beans and walnut bulgur
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Souvlaki pulled beans and walnut bulgur

with crisp zucchini salad and garlic sauce

Allergener:
Gluten
Vete
Korn
Ägg
Soja
Mjölk
Nötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

(Innehåller: Gluten, Vete, Korn, Ägg, Soja)

1 st

Zucchini

1 st

Citron

75 ml

Gräddfil

(Innehåller: Mjölk)

4 g

Souvlaki-kryddmix

200 g

Romansallad

1 st

Vitlöksklyfta

20 g

Valnötter

(Innehåller: Nötter Kan innehålla spår av: Sesam, Jordnötter)

1 st

Rödlök

4 g

Harissakrydda

Ingår inte i din leverans

2.5 dl

Vatten till bulgur

¼ tsk

Salt till bulgur

1 msk

Vatten till dressing

¼ tsk

Salt till dressing

¼ tsk

Salt till inläggning

½ msk

Olja till sallad

¼ tsk

Salt till sallad

¼ tsk

Salt till vegoprotein

1 msk

Mjöl till panering

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2071 kJ
Energi (kcal)495 kcal
Fett25.2 g
varav mättat5.4 g
Kolhydrater30.7 g
varav socker9.7 g
Protein36 g
Salt6.7 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6