Skip to main content
Danska frikadeller i brunsås

Danska frikadeller i brunsås

med bacon-och gräslöksmos och spenatsallad

4.5
(394)
Allergener:
Mjölk
Senap
Ägg
Gluten
Vete

Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Potatis

250 g

Blandfärs

1 st

Lök

100 g

Brunsås

(Innehåller: Mjölk)

60 g

Spenat

75 g

Rädisor

1 st

Dill

1 paket

Crème fraiche

(Innehåller: Mjölk)

20 g

Honung- & senapsdressing

(Innehåller: Senap, Ägg)

140 g

Bacon, tärnad

1 st

Gräslök

25 g

Ströbröd

(Innehåller: Gluten, Vete)

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt (steg 1)

1 st

Ägg (steg 3)

½ tsk

Salt (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 4)

½ dl

Vatten (steg 5)

Näringsvärden

Energi (kJ)4706 kJ
Energi (kcal)1125 kcal
Fett74.3 g
varav mättat35.3 g
Kolhydrater67.3 g
varav socker12.6 g
Kostfiber6 g
Protein46 g
Kolesterol0.1 mg
Salt6.3 g

Köksredskap

Stekpanna
Rivjärn
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6