Skip to main content
Danska frikadeller i brunsås
Danska frikadeller i brunsås

Danska frikadeller i brunsås

med bacon-och gräslöksmos och spenatsallad

Allergener:
Mjölk
Sulfiter
Ägg
Senap
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bakpotatis

250 g

Blandfärs

1 st

Lök

100 g

Brunsås

(Innehåller: Mjölk)

60 g

Spenat

(Kan innehålla spår av: Selleri)

75 g

Rädisor

1 portionspåse

Dill

1 paket

Crème fraiche

(Innehåller: Mjölk)

20 g

Honung- & senapsdressing

(Innehåller: Sulfiter, Ägg, Senap)

140 g

Bacon, tärnad

1 portionspåse

Gräslök

25 g

Ströbröd

(Innehåller: Gluten, Vete)

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt (steg 1)

1 st

Ägg (steg 3)

½ tsk

Salt (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 4)

½ dl

Vatten (steg 5)

Näringsvärden

Energi (kJ)4706 kJ
Energi (kcal)1125 kcal
Fett74.3 g
varav mättat35.3 g
Kolhydrater67.3 g
varav socker12.6 g
Kostfiber6 g
Protein46 g
Kolesterol0.1 mg
Salt6.3 g

Köksredskap

Stekpanna
Rivjärn
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6