
Indian salmon tikka
with garlic rice and cucumber coriander salad
Taggar:
Under 650 kcal
•Glutenfri
Allergener:
Fisk
•Selleri
•Mjölk
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid35 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
250 g
Laxfilé
(Innehåller Fisk)
1 st
Lök
4 g
Grönsaksbuljong
(Innehåller Selleri)
½ burk
Tomatpuré
2 st
Vitlöksklyfta
4 g
Milda Mahal
30 g
Tikka masala
1 paket
Matlagningsgrädde
(Innehåller Mjölk)
150 g
Basmatiris
1 st
Gurka
½ st
Lime
1 portionspåse
Mynta
2 st
Morot
10 g
Ingefärspasta
Ingår inte i din leverans
3 dl
Vatten (steg 2)
½ tsk
Salt (steg 2)
½ msk
Olivolja (steg 2)
1 msk
Smör (steg 3)
2 dl
Vatten (steg 3)
1 tsk
Socker (steg 4)
½ tsk
Salt (steg 4)
¼ tsk
Salt (steg 5)
½ msk
Olivolja (steg 5)
Köksredskap
•Stekpanna
•Kastrull
Instruktioner

1

2

3

4

5

6