
De dagar när solen lyser med sin frånvaro behöver vi härlig mysmat som kommer att slukas av hela familjen. Ikväll gör vi en värmande och mild curry med räkor, rödlök, pak choi och kokosmjölk. För att göra det enkelt blandar vi curryn med nudlar i stekpannan, så den serveras som en rätt. Vi toppar med lime och salladlök, och så är maten färdig!
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
500 g
Potatis
1 st
Lök
2 st
Morot
1 st
Majs
30 g
Spenat
4 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller: Sulfiter)
200 g
Vegansk kebab
(Innehåller: Soja, Vete, Gluten, Senap, Havre)
4 g
Panamat
75 ml
Gräddfil
(Innehåller: Mjölk)
½ st
Vitlöksklyfta
½ st
Citrusfrukt
1 st
Koriander
¼ tsk
Salt (steg 2)





