Sweet and sticky Mongolian steak
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Sweet and sticky Mongolian steak

with roasted pak choi and coriander salsa

Allergener:
Vete
Soja
Gluten
Sesam
Jordnötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rumpstek

150 g

Basmatiris

1 st

Paprika

80 g

Sweet chilisås

50 ml

Sojasås

(Innehåller: Vete, Soja, Gluten)

4 g

Goan Xacuti

1 st

Lök

1 st

Salladslök

10 g

Sesamfrön

(Innehåller: Sesam Kan innehålla spår av: Nötter, Jordnötter)

1 st

Pak choi

20 g

Saltade jordnötter

(Innehåller: Jordnötter Kan innehålla spår av: Sesam, Nötter)

1 st

Koriander

½ st

Röd chili

1 st

Lime

1 st

Vitlöksklyfta

Ingår inte i din leverans

½ msk

Smör till ris

3 dl

Vatten till ris

½ tsk

Salt till ris

1 msk

Olja till salsa

¼ tsk

Salt till grönsaker

1 msk

Olja till stekning

¼ tsk

Salt till kött

1 msk

Mjöl till kött

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3796 kJ
Energi (kcal)907 kcal
Fett31 g
varav mättat6.9 g
Kolhydrater113.6 g
varav socker33.9 g
Protein46.2 g
Salt9.4 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6