topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Steak

with a gratinated pasta and hazelnut salad

Allergener:
Mjölk
Gluten
Vete
Nötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
NivåMedel

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus ryggbiff

1 paket

Rigatoni

2 st

Vitlöksklyfta

½ st

Ekologisk citron

30 g

Spenat

1 paket

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

40 g

Finriven ost

4 g

Kycklingbuljong

30 g

Pankoströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

1 st

Zucchini

½ portionspåse

Kruspersilja

½ st

Schalottenlök

20 g

Hasselnötter

(Innehåller Nötter Kan innehålla Sesam, Spelt, Vete, Korn, Havre, Jordnötter, Råg)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)1753 kJ
Energi (kcal)419 kcal
Fett30.1 g
varav mättat10.2 g
Kolhydrater2.6 g
varav socker2.2 g
Protein32.9 g
Salt1.2 g

Köksredskap

Stekpanna
Ugnsform
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6