Mustard and dill baked salmon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Mustard and dill baked salmon

with oyster mushroom and gremolata

Allergener:
Fisk
Nötter
Selleri

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
35 minuter
SvårighetsgradMedel

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bakpotatis

2 st

Palsternacka

1 g

Torkad timjan

250 g

Torsk

(Innehåller Fisk)

100 g

Prosciutto

20 g

Hasselnötter

(Innehåller Nötter)

2 st

Lök

25 ml

Vitvinsvinäger

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

½ st

Ekologisk citron

1 portionspåse

Körvel

200 g

Ostronskivling

Ingår inte i din leverans

1 msk

Smör (steg 2)

2 msk

Mjölk (steg 2)

4 msk

Smör (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)1012 kcal
Energi (kJ)4232 kJ
Fett51.7 g
varav mättat25.2 g
Kolhydrater82.2 g
varav socker19.7 g
Protein52.8 g
Salt3.9 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6