Skip to main content

Mustard and dill baked salmon

with oyster mushroom and gremolata

Allergener:
Fisk
Nötter
Selleri

Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.

Tillagningstid35 minuter
35 minuter
NivåMedel

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Potatis

2 st

Palsternacka

1 g

Torkad timjan

250 g

Torsk

(Innehåller: Fisk)

100 g

Prosciutto

20 g

Hasselnötter

(Innehåller: Nötter Kan innehålla spår av: Korn, Gluten, Havre, Jordnötter, Råg, Sesam, Spelt, Vete)

2 st

Lök

25 ml

Vitvinsvinäger

4 g

Buljong

(Innehåller: Selleri)

½ st

Ekologisk citron

1 st

Körvel

200 g

Ostronskivling

Ingår inte i din leverans

1 msk

Smör (steg 2)

2 msk

Mjölk (steg 2)

4 msk

Smör (steg 5)

Näringsvärden

Energi (kJ)4136 kJ
Energi (kcal)989 kcal
Fett49.3 g
varav mättat23.7 g
Kolhydrater84.6 g
varav socker18.8 g
Kostfiber15.8 g
Protein51.2 g
Kolesterol0.1 mg
Salt4.1 g
Potassium115.2 mg
Calcium17.6 mg
Iron0.2 mg

Instruktioner

1
2
3
4
5
6