Mustard and dill baked salmon
with oyster mushroom and gremolata
Allergener:
Fisk
•Nötter
•Selleri
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid35 minuter
35 minuter
SvårighetsgradMedel
Ingredienser
Antal portioner
500 g
Bakpotatis
2 st
Palsternacka
1 g
Torkad timjan
250 g
Torsk
(Innehåller Fisk)
100 g
Prosciutto
20 g
Hasselnötter
(Innehåller Nötter)
2 st
Lök
25 ml
Vitvinsvinäger
4 g
Grönsaksbuljong
(Innehåller Selleri)
½ st
Ekologisk citron
1 portionspåse
Körvel
200 g
Ostronskivling
Ingår inte i din leverans
1 msk
Smör (steg 2)
2 msk
Mjölk (steg 2)
4 msk
Smör (steg 5)
Instruktioner
1
2
3
4
5
6