Skip to main content

Italian portobello mushroom burger

with garlic herb sweet potato wedges and creamy pesto

Taggar:
Lågkalori
Allergener:
Ägg
Gluten
Mjölk
Vete
Sulfiter

Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Briochebröd

(Innehåller: Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla spår av: Sesam, Soja)

150 g

Portabello

12 ml

Balsamvinäger

(Innehåller: Sulfiter)

40 g

Rucola

1 st

Tomat

1 st

Lök

50 g

Krämig pestodressing

450 g

Sötpotatis

4 g

Vitlöksflörter

Näringsvärden

Energi (kJ)2578 kJ
Energi (kcal)616 kcal
Fett19.6 g
varav mättat2.1 g
Kolhydrater92 g
varav socker16.3 g
Kostfiber7.2 g
Protein14.7 g
Salt1.8 g
Trans Fat0.1 g
Potassium480.6 mg
Calcium16.6 mg
Iron0.4 mg

Instruktioner