topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Greek crusted trout

with garlic potatoes and dill yoghurt

Taggar:
Max 50g kolhydrater
Allergener:
Fisk
•Mjölk

Läs produktetiketten för att fĂ¥ all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
15 minuter
NivĂ¥Lätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ă–ring

(InnehĂ¥ller Fisk)

500 g

Potatis

75 ml

Yoghurt

(InnehĂ¥ller Mjölk)

4 g

Medelhavets Pärla

1 st

Vitlöksklyfta

50 g

Grekisk salladsost

(InnehĂ¥ller Mjölk)

1 st

Tomat

30 g

Spenat

1 portionspĂ¥se

Dill

IngĂ¥r inte i din leverans

1 msk

Olivolja (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 4)

½ msk

Olivolja (steg 4)

1 msk

Smör (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2910 kJ
Energi (kcal)695 kcal
Fett40.2 g
varav mättat12.3 g
Kolhydrater49.8 g
varav socker7.5 g
Protein35.9 g
Salt1.9 g

Köksredskap

•BakplĂ¥t
•Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6