Ginger and soy coconut sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Ginger and soy coconut sauce

with chickpeas, coriander and chili

Taggar:
Plant-based
Under 650 kcal
Vegetarisk
Mjölkfri
Allergener:
Senap
Vete
Soja
Gluten

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
SvårighetsgradMedel

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 portionspåse

Thaibasilika

1 paket

Kikärtor

20 g

Gul currypasta

(Innehåller Senap)

25 ml

Sojasås

(Innehåller Vete, Soja, Gluten)

60 g

Spenat

(Kan innehålla Selleri)

½ st

Ingefära

1 st

Lök

1 st

Vitlöksklyfta

200 ml

Kokosmjölk

1 st

Paprika

1 g

Chili flakes

1 st

Salladslök

½ st

Ekologisk lime

Ingår inte i din leverans

0.01 tsk

Salt (steg 1)

2.5 dl

Vatten (steg 1)

efter behov

Smör (steg 1)

2 msk

Vatten (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)540 kcal
Energi (kJ)2259 kJ
Fett19.9 g
varav mättat16.2 g
Kolhydrater77.2 g
varav socker12.2 g
Protein11.3 g
Salt3.1 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6