Ginger and soy coconut sauce
with chickpeas, coriander and chili
Taggar:
Plant-based
•Under 650 kcal
•Vegetarisk
•Mjölkfri
Allergener:
Senap
•Vete
•Soja
•Gluten
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid25 minuter
25 minuter
SvårighetsgradMedel
Ingredienser
Antal portioner
150 g
Jasminris
1 portionspåse
Thaibasilika
1 paket
Kikärtor
20 g
Gul currypasta
(Innehåller Senap)
25 ml
Sojasås
(Innehåller Vete, Soja, Gluten)
60 g
Spenat
(Kan innehålla Selleri)
½ st
Ingefära
1 st
Lök
1 st
Vitlöksklyfta
200 ml
Kokosmjölk
1 st
Paprika
1 g
Chili flakes
1 st
Salladslök
½ st
Ekologisk lime
Ingår inte i din leverans
0.01 tsk
Salt (steg 1)
2.5 dl
Vatten (steg 1)
efter behov
Smör (steg 1)
2 msk
Vatten (steg 5)
Instruktioner
1
2
3
4
5
6