topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Duck a l'orange

Duck a l'orange

with potato-parsnip mash and fresh salad

Taggar:
Glutenfri
Allergener:
Sulfiter
Nötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

340 g

Ankbröst, sous vide

1 st

Apelsin

60 g

Rödvinssås

(Innehåller Sulfiter)

½ g

Torkad timjan

4 g

Kycklingbuljong

500 g

Bakpotatis

60 g

Salladsmix

20 g

Valnötter

(Innehåller Nötter Kan innehålla Sesam, Jordnötter)

1 st

Schalottenlök

½ st

Citron

1 st

Palsternacka

Ingår inte i din leverans

3 msk

Mjölk (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

¼ tsk

Salt (steg 2)

¼ tsk

Socker (steg 2)

½ dl

Vatten (steg 5)

½ msk

Olivolja (steg 5)

1 msk

Smör (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3647 kJ
Energi (kcal)872 kcal
Fett46.4 g
varav mättat14.2 g
Kolhydrater76.8 g
varav socker19.9 g
Protein40.3 g
Salt3.7 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6