
Duck a l'orange
with potato-parsnip mash and fresh salad
Taggar:
Glutenfri
Allergener:
Sulfiter
•Nötter
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid30 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
340 g
Ankbröst, sous vide
1 st
Apelsin
60 g
Rödvinssås
(Innehåller Sulfiter)
½ g
Torkad timjan
4 g
Kycklingbuljong
500 g
Bakpotatis
60 g
Salladsmix
20 g
Valnötter
(Innehåller Nötter Kan innehålla Sesam, Jordnötter)
1 st
Schalottenlök
½ st
Citron
1 st
Palsternacka
Ingår inte i din leverans
3 msk
Mjölk (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
¼ tsk
Salt (steg 2)
¼ tsk
Socker (steg 2)
½ dl
Vatten (steg 5)
½ msk
Olivolja (steg 5)
1 msk
Smör (steg 5)
Köksredskap
•Stekpanna
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4
5
6