Skip to main content
Thai chicken panang curry

Thai chicken panang curry

with green bean salad and lime pickled shallot

Taggar:
Mjölkfri
Allergener:
Jordnødder
Pesce
Soja
Gluten
Hvede

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Strimlad kycklingbröstfilé

30 g

Röd currypasta

50 g

Jordnötssmör

180 ml

Kokosmjölk

150 g

Basmatiris

1 st

Citrongräs

30 g

Fisksås

1 st

Rostad lök

1 st

Koriander

½ st

Röd chili

20 g

Saltade jordnötter

150 g

Haricots verts

1 st

Schalottenlök

1 st

Lime

1 st

Paprika

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten till ris

½ tsk

Salt till ris

¼ tsk

Salt till inläggning

½ tsk

Socker till inläggning

1 msk

Olja till stekning

2.5 dl

Vatten till sås

Näringsvärden

Energi (kJ)4426 kJ
Energi (kcal)1058 kcal
Fett51.6 g
varav mättat22.4 g
Kolhydrater93.8 g
varav socker15.3 g
Kostfiber10.5 g
Protein57.4 g
Kolesterol0.3 mg
Salt6.5 g
Potassium286.2 mg
Calcium70.2 mg
Iron1.5 mg

Instruktioner

1
2
3
4
5
6