Skip to main content
Prosciutto-wrapped pork tenderloin
Prosciutto-wrapped pork tenderloin

Prosciutto-wrapped pork tenderloin

with truffle fries and red wine sauce

Taggar:
Glutenfri
Proteinrik
Allergener:
Sulfiter
Mjölk
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Fläskytterfilé

50 g

Prosciutto

½ st

Schalottenlök

1 st

Vitlöksklyfta

½ st

Rosmarin

60 g

Rödvinssås

(Innehåller: Sulfiter)

500 g

Potatis

8 ml

Tryffelolja

40 g

Finriven ost

(Innehåller: Mjölk, Ägg)

1 st

Sallad

125 g

Körsbärstomater

10 g

Pinjenötter

(Kan innehålla spår av: Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)

Ingår inte i din leverans

½ msk

Olivolja (steg 2)

2 msk

Olivolja (steg 3)

1 tsk

Socker (steg 3)

½ msk

Olivolja (steg 4)

½ dl

Vatten (steg 4)

Näringsvärden

Energi (kJ)3560 kJ
Energi (kcal)851 kcal
Fett48.8 g
varav mättat13.1 g
Kolhydrater54.7 g
varav socker10.7 g
Kostfiber6.8 g
Protein52.3 g
Salt2.4 g
Potassium11150 mg

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna

Instruktioner

1
2
3
4
5
6