Våra goda vegonuggets är en riktig räddare i nöden när matlagningen ska gå snabbt! De är färdiga efter några minuter på pannan, så allt du behöver göra är att svänga ihop en enkel sallad, blanda en het och krämig dressing och värma tortillabröd. Sen är kvällens tacomiddag redo att serveras!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
200 g
Veganska Nuggets
(Innehåller: Gluten, Havre, Vete, Korn)
200 g
Romansallad
1 st
Tomat
75 ml
Gräddfil
(Innehåller: Mjölk)
1 st
Majs
8 st
Minitortillas
(Innehåller: Gluten, Vete Kan innehålla spår av: Senap, Soja)
50 g
Vegansk srirachamajonnäs
1 st
Bladpersilja
2 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller: Sulfiter)
1 msk
Olja till sallad
¼ tsk
Salt till sallad
1 msk
Vatten till sås
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.
Häll av majs.
Ansa sallad. Separera salladsblad och riv dem i stora bitar.
Grovhacka tomat.
Plocka persiljeblad.
Blanda sallad, tomat, persilja, majs, olivolja och salt i en stor skål. Ställ åt sidan.
Blanda srirachamajonnäs, Ay Cajun-ba, gräddfil och vatten i en liten skål. Ställ åt sidan.
Värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.
Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Stek nuggets i 2 min per sida, eller tills gyllene och krispiga.
Ta av från värme och skär i tunna skivor.
Fördela majssallad mellan tortillas.
Toppa med veganska nuggets och ringla över dressing.