Skip to main content
Snabba cajuntacos på vegonuggets
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Snabba cajuntacos på vegonuggets

med krämig srirachadressing och majssallad

Våra goda vegonuggets är en riktig räddare i nöden när matlagningen ska gå snabbt! De är färdiga efter några minuter på pannan, så allt du behöver göra är att svänga ihop en enkel sallad, blanda en het och krämig dressing och värma tortillabröd. Sen är kvällens tacomiddag redo att serveras!

Taggar:
Supersnabb
Snabb
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Havre
Vete
Korn
Mjölk
Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Veganska Nuggets

(Innehåller: Gluten, Havre, Vete, Korn)

200 g

Romansallad

1 st

Tomat

75 ml

Gräddfil

(Innehåller: Mjölk)

1 st

Majs

8 st

Minitortillas

(Innehåller: Gluten, Vete Kan innehålla spår av: Senap, Soja)

50 g

Vegansk srirachamajonnäs

1 st

Bladpersilja

2 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller: Sulfiter)

Ingår inte i din leverans

1 msk

Olja till sallad

¼ tsk

Salt till sallad

1 msk

Vatten till sås

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3870 kJ
Energi (kcal)925 kcal
Fett44.9 g
varav mättat7.7 g
Kolhydrater99.9 g
varav socker12.2 g
Protein26 g
Salt4 g

Instruktioner

1

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.

Häll av majs.

Ansa sallad. Separera salladsblad och riv dem i stora bitar.

Grovhacka tomat.

Plocka persiljeblad.

Blanda sallad, tomat, persilja, majs, olivolja och salt i en stor skål. Ställ åt sidan.

Värm tortillas
2

Blanda srirachamajonnäs, Ay Cajun-ba, gräddfil och vatten i en liten skål. Ställ åt sidan.

Värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.

3

Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.

Stek nuggets i 2 min per sida, eller tills gyllene och krispiga.

Ta av från värme och skär i tunna skivor.

4

Fördela majssallad mellan tortillas.

Toppa med veganska nuggets och ringla över dressing.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image