
Lamb and red wine jus sauce
with dauphinoise potatoes and pickled shallot
PREMIUM
Allergener:
Mjölk
•Ägg
•Sulfiter
•Nötter
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid40 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
300 g
Lammstek
500 g
Potatis
40 g
Finriven ost
(Innehåller Mjölk, Ägg)
60 g
Rödvinssås
(Innehåller Sulfiter)
60 g
Salladsmix
25 ml
Vitvinsvinäger
(Innehåller Sulfiter)
1 st
Schalottenlök
20 g
Valnötter
(Innehåller Nötter Kan innehålla Sesam, Jordnötter)
½ st
Citron
1 portionspåse
Dragon
4 g
Kycklingbuljong
200 g
Mornaysås
(Innehåller Mjölk)
Ingår inte i din leverans
½ tsk
Socker (steg 2)
1 dl
Vatten (steg 5)
½ msk
Olivolja (steg 5)
½ msk
Vetemjöl (steg 5)
1 dl
Vatten (steg 4)
1 msk
Vatten* (steg 2)
¼ tsk
Salt (steg 5)
Köksredskap
•Stekpanna
•Ugnsform
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4
5
6