Lamb and red wine jus sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lamb and red wine jus sauce

Lamb and red wine jus sauce

with dauphinoise potatoes and pickled shallot

PREMIUM
Allergener:
Mjölk
Ägg
Sulfiter
Nötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid40 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Lammstek

500 g

Potatis

40 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

60 g

Rödvinssås

(Innehåller Sulfiter)

60 g

Salladsmix

25 ml

Vitvinsvinäger

(Innehåller Sulfiter)

1 st

Schalottenlök

20 g

Valnötter

(Innehåller Nötter Kan innehålla Sesam, Jordnötter)

½ st

Citron

1 portionspåse

Dragon

4 g

Kycklingbuljong

200 g

Mornaysås

(Innehåller Mjölk)

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Socker (steg 2)

1 dl

Vatten (steg 5)

½ msk

Olivolja (steg 5)

½ msk

Vetemjöl (steg 5)

1 dl

Vatten (steg 4)

1 msk

Vatten* (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)1049 kcal
Energi (kJ)4391 kJ
Fett72.8 g
varav mättat33.4 g
Kolhydrater60.8 g
varav socker9.9 g
Protein39.9 g
Salt4.2 g

Köksredskap

Stekpanna
Ugnsform
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6