
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
250 g
Kolja
(Innehåller: Fisk)
1 st
Bladpersilja
25 g
Pankoströbröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
500 g
Potatis
1 st
Rotselleri
(Innehåller: Selleri)
75 ml
Matlagningsgrädde
(Innehåller: Mjölk)
2 st
Morot
4 g
Buljong
(Innehåller: Selleri)
10 g
Pumpakärnor
(Kan innehålla spår av: Spelt, Råg, Vete, Sesam, Kamut, Korn, Jordnötter, Havre, Nötter, Gluten)
3 msk
Mjölk (steg 2)
½ tsk
Salt (steg 2)
¼ tsk
Salt (steg 3)
1.5 msk
Olivolja (steg 3)
½ dl
Vatten (steg 5)
1 msk
Smör (steg 5)





