Seared steak tacos and chimichurri
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Seared steak tacos and chimichurri

with sweet potato fries and cabbage slaw

Allergener:
Gluten
Vete
Sulfiter
Ägg
Senap
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

8 st

Minitortillas

(Innehåller Gluten, Vete)

300 g

Rumpstek

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

1 portionspåse

Bladpersilja

1 portionspåse

Koriander

1 st

Lime

1 st

Röd chili

450 g

Sötpotatis

4 g

Panamat

25 g

Ströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

½ st

Avokado

150 g

Förskuren spetskål

75 g

Rädisor

50 g

Srirachamajonnäs

(Innehåller Ägg, Senap)

75 ml

Yoghurt

(Innehåller Mjölk)

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt till kött

½ tsk

Salt till potatis

2 msk

Olja till sås

3 msk

Vatten till sås

¼ tsk

Salt till sås

¼ tsk

Salt till grönsaker

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)7052 kJ
Energi (kcal)1686 kcal
Fett52.3 g
varav mättat10.1 g
Kolhydrater116.3 g
varav socker10.9 g
Protein50.2 g
Salt6.3 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna

Instruktioner

1
2
3
4
5
6