Frukostbagel med rökt lax
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Frukostbagel med rökt lax

Frukostbagel med rökt lax

2 portioner | med mango och avokadokräm

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. En rostad bagel blir lätt den ultimata mackan när man fyller den med rökt lax, avokadokräm och mango. Lika bra som både lyxig frukost och mumsigt mellanmål!

Allergener:
Korn
Gluten
Sesam
Vete
Fisk
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Sesambagel

(Innehåller Korn, Gluten, Sesam, Vete)

100 g

Kallrökt lax

(Innehåller Fisk)

1 st

Mango

1 st

Avokado

75 ml

Gräddfil

(Innehåller Mjölk)

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt till guacamole

1 msk

Smör till bröd

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3076 kJ
Energi (kcal)735 kcal
Fett30.8 g
varav mättat11.1 g
Kolhydrater83.8 g
varav socker25.9 g
Protein26.8 g
Salt3.6 g

Instruktioner

Rosta bagels
1

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).

Dela på bagels.

Placera bagels med skärsidan upp på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i ugnen i 6–8 min, eller tills krispiga och gyllene.

TIPS: Våra bagels kan ätas som de är, men vi rekommenderar att värma dem.

Gör avokadokräm
2

Halvera och kärna ur avokado. Gröp ur den med en sked.

Mosa avokado med gräddfil, salt och en nypa peppar med en gaffel tills krämigt i en medelstor skål.

TIPS: Använd en mixer för att göra avokadokrämen ännu krämigare.

Förbered mango
3

Skala och skär mango i två delar längs med kärnan i mitten.

Skär i 0,5 cm tunna skivor.

Servera
4

Bre bagelhalvor med smör.

Fyll bagels med mango, lax och avokadokräm.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image