Skip to main content
Creamy mushroom and leek tortelloni
Creamy mushroom and leek tortelloni

Creamy mushroom and leek tortelloni

with fresh rucola and truffle oil

Taggar:
<650 kcal 2P-baserat
Vegetarisk
Snabb
Allergener:
Vete
Mjölk
Ägg
Gluten
Selleri

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Tortelloni med ricotta och spenat

(Innehåller: Vete, Mjölk, Ägg, Gluten Kan innehålla spår av: Blötdjur, Selleri, Nötter, Fisk, Kräftdjur, Senap, Soja)

200 g

Champinjoner

1 st

Purjolök

100 g

Mornaysås

(Innehåller: Mjölk)

40 g

Rucola

1 paket

Pumpakärnor

(Kan innehålla spår av: Nötter, Jordnötter, Sesam)

1 st

Vitlöksklyfta

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller: Selleri)

4 g

Medelhavets Pärla

8 ml

Tryffelolja

Ingår inte i din leverans

1 msk

Smör (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 4)

Näringsvärden

Energi (kJ)2579 kJ
Energi (kcal)616 kcal
Fett25.5 g
varav mättat10.9 g
Kolhydrater69.3 g
varav socker12 g
Kostfiber8.3 g
Protein22.8 g
Salt3.7 g
Calcium0.5 mg
Iron0.4 mg

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image