Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Quesadillas med ost- och majsfyllning går snabbt och lätt att laga och passar perfekt att packa med i en smarrig matsäck. Vi serverar dem med krämig guacamole, gurkskivor och körsbärstomater.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Tortillabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
50 g
Cheddar-/goudamix, riven
(Innehåller Mjölk)
1 burk
Majs
1 st
Avokado
75 ml
Gräddfil
(Innehåller Mjölk)
1 st
Gurka
125 g
Körsbärstomater
4 g
Hello Sunrise
(Innehåller Selleri, Senap)
¼ tsk
Salt till majs
¼ tsk
Salt till guacamole
Häll av majs.
Hetta upp en stor stekpanna på medelhög värme.
Stek majs med Hello Sunrise och salt i 3–4 min, eller tills lätt brynt.
Fördela majs och ost på ena halvan av en tortilla.
Vik över den andra sidan till en halvmåne och upprepande med resterande tortillas.
Hetta upp en stor stekpanna på medelvärme. Stek 2 tortillas åt gången i 1–2 min per sida, tills gyllene. Upprepa med resterande quesadillas.
Skär quesadillas i trekanter innan servering.
Halvera och kärna ur avokado. Gröp ur den med en sked.
Mosa avokado med gräddfil, salt och en nypa peppar i en medelstor skål.
Skär gurka i 1 cm tjocka skivor.
Halvera körsbärstomater.
Fördela quesadillas, gurka, körsbärstomater och guacamole att doppa i mellan två matlådor.
TIPS: Lägg guacamole i en mindre bytta med lock om du har en.