
Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Quesadillas med ost- och majsfyllning går snabbt och lätt att laga och passar perfekt att packa med i en smarrig matsäck. Vi serverar dem med krämig guacamole, gurkskivor och körsbärstomater.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
2 st
Tortillabröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
50 g
Cheddar-/goudamix, riven
(Innehåller: Mjölk)
1 st
Majs
1 st
Avokado
75 ml
Gräddfil
(Innehåller: Mjölk)
1 st
Gurka
125 g
Körsbärstomater
4 g
Hello Sunrise
(Innehåller: Selleri, Senap)
¼ tsk
Salt till majs
¼ tsk
Salt till guacamole

Häll av majs.
Hetta upp en stor stekpanna på medelhög värme.
Stek majs med Hello Sunrise och salt i 3–4 min, eller tills lätt brynt.

Fördela majs och ost på ena halvan av en tortilla.
Vik över den andra sidan till en halvmåne och upprepande med resterande tortilla.
Hetta upp en stor stekpanna på medelvärme. Stek 2 quesadillas åt gången i 1–2 min per sida, tills gyllene.
Skär quesadillas i trekanter innan servering.

Halvera och kärna ur avokado. Gröp ur den med en sked.
Mosa avokado med gräddfil, salt och en nypa peppar i en medelstor skål.
Skär gurka i 1 cm tjocka skivor.
Halvera körsbärstomater.

Fördela quesadillas, gurka, körsbärstomater och guacamole att doppa i mellan två matlådor.
TIPS: Lägg guacamole i en mindre bytta med lock om du har en.