Sundried-tomato and pine nut crusted salmon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Sundried-tomato and pine nut crusted salmon

with basil creme fraiche and herbed potatoes

Allergener:
Fisk
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laxfilé

(Innehåller: Fisk)

20 g

Pinjenötter

(Kan innehålla spår av: Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)

50 g

Soltorkade tomater

400 g

Småpotatis

1 st

Bladpersilja

1 st

Citron

1 st

Basilika

40 g

Rucola

125 g

Körsbärstomater

1 paket

Mozzarella

(Innehåller: Mjölk)

150 ml

Crème fraiche

(Innehåller: Mjölk)

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt till fisk

¼ tsk

Salt till sallad

½ msk

Olja till sallad

1 msk

Olja till potatis

¼ tsk

Salt till potatis

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4276 kJ
Energi (kcal)1022 kcal
Fett72.1 g
varav mättat28 g
Kolhydrater44.3 g
varav socker11 g
Protein45.9 g
Salt3 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6